Több mint 350 vajdasági magyar család nyert házvásárlási támogatást A támogatást falusi ház vásárlására lehetett elnyerni a magyar kormány vajdasági gazdaságfejlesztési programjának keretében. A vonatkozó pályázat második körének 197 nyertesével pénteken Szabadkán írták alá a szerződéseket. A majdnem 200 pályázó összesen mintegy egymilliárd forint értékű vissza nem térítendő támogatást kapott. A programot a magyar kormány a Vajdasági Magyar Szövetséggel (VMSZ) közösen indította. Pásztor István, a VMSZ elnöke a pénteki szerződésaláírási ünnepségen kiemelte: a program keretében két év alatt 21 pályázat jelent meg négy körben. Hozzátette: ha lesz rá lehetőség, akkor idén megismétlik a falusi házak vásárlására vonatkozó pályázatot, mert óriási az érdeklődés, és mindenkinek szeretnének segíteni.

Forrás: hirorigo.net
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Kissé drágák vagytok a szaros szavazatotokért...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@bencemacska: Ahogy korábban írtam Tusványos ötlete nekem szimpatikus, de csak politika mentesen.

És most elkanyarodom:
Az "Én adom!!!" egy tudatos kommunikáció Orbántól. Mint az "Emelek, ha úgy állnak a számok". Így sulykolja az emberekbe, hogy tőle függnek, neki tartoznak hálával. Nem az adófizetőknek akik befizetik az adót és abból kapják a bözsiutalványt, az ajándékcsomagot, ingyentojást, tejet fideszes logóval. Ennek a rendszernek a lényege a függés a vezértől, hogy hálát érezzenek minden apróságért az emberek amit kapnak. Ezért kell a lakosság többségét létbizonytalanságban tartani. Aki azzal tölti a napját, hogy egész nap gürizzen az nem fog ugrálni, aki félti az állását, fél hogy fekete listára kerül szintén nem fog ugrálni.
A jóléti társadalmakban ahol nagyobb a létbiztonság, ahol a jövedelemből olyan tartalékot tudnak képezni, hogy akár 1 évig elvannak munka nélkül ott a társadalom bátrabban felemeli szavát, ha valami nem tetszik neki. Na ezért akarja Orbán elhitetni, hogy a jóléti társadalom megbukott és csak a munkaalapú (kiszolgáltatott) társadalom a járható út.
namihami
@Clavigo: Kissé??? Ráadásul a ""jogosultak"" már osztódással szaporodnak.
CsipkeRózsa
@lampa laz: "Vajon mit hoz az ősz..."

Semmit, hiszen sok ősz múlt el úgy, hogy semmi se történt, pedig kellett volna.
bencemacska
@human: ma, 13:05
Na mindezekért utálom én orbánt, amiket leírtál!!!
bencemacska
@CsipkeRózsa: ma, 13:17
A "vezír" tobzódni fog az őrült ötleteiben, mert a mi kussolásunkból azt a következtetést vonja le, hogy "minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve"!
lampa laz
@CsipkeRózsa: Csak reménykedni tudok, h előbb, utóbb hoz olyan döntést amit már tényleg nem fog lenyelni tőle a többség és nemcsak tüntetgetni fog, hanem erőből követelni azt, h húzzanak a redváspcsába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.