Máris jól látszik a líraesés következménye. A világ egyik legolcsóbb városává vált a magyarok körében is népszerű török nyaralóváros, Antalya. Az év közepi 463. helyről ugyanis mára az 520. helyre zuhant a helyezése a Numbeo globális megélhetési költség rangsorában. Ez nem véletlen, hiszen a török líra csupán július eleje óta bő 30%-ot zuhant a dollárral és közel 40%-ot a forinttal szemben és így külföldről nézve kifejezetten olcsóvá vált Törökország megélhetési, illetve nyaralási szempontból is. Mivel azonban egyelőre nem látszik, hogy hathatós lépéseket tenne a török vezetés, könnyen lehet, hogy a líra még tovább gyengül, így a nyaralás is még olcsóbb lehet: A Numbeo évközepi globális megélhetési rangsorában az 537-ből Budapest a 371. helyen állt, míg a rangsor vége felé, a 420. helyen találhattuk a török főváros Isztambult. Akkor a 450. helyen Ankara, a 461. helyen a tengerparti Izmir és a 463. helyen a népszerű magyar üdülőközpont Antalya állt. Mindez azt jelentette, hogy már...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Szuper!
Igy tovabb erdogan. Zuzd meg tovabb a lirat.
Az lesz mint a 90-es evek lengyelorszagaban. Kiraly modra eltek a akik dollart, de meg forintot is valtottak zlotyira a hivatalos arfolyam 10-20x-san a feketepiacon.
A lengyelek meg szivtak mint torkosborz.
A fajo, hogy mi is ez iranyba tartunk.
Az Euro ismet kozeliti a 330-at.
kokopelli
@Yoda69: ..én még akkor voltam,amikor virágzott a túrizmus és a DM-Líra egy
rendes arányt mutatott,de csak túrizmusból és vendéglátásból egy olyan óri-
si országot "fenntartani" már akkor is kétes volt!Sajnálom őket,medrt sok isme-
rősöm van régről! Szorgalmasak,de van egy kétes rendszerük,és az mindent üt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.