Natalia Osten-Sacken: Rebecca, sok éve menekültekkel és bevándorlókkal dolgozol, jól ismert emberi jogi aktivista vagy. Már a 2015-ös nagy bevándorlási hullám előtt is igencsak ismert voltál abbeli harcod révén, hogy ezeket az embereket korlátlanul fogadják be Németországba. Mi befolyásolta a nézeted változását? Rebecca Sommer: Szeretném kiemelni, hogy sohasem harcoltam migránsok „korlátlan” befogadásáért, mert bármely ország számára lehetetlenség …

Forrás: vilagfigyelo.com
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Peller Anikó: @Hellcat: Az infowars (is) egy hamis híreket és összeesküvés-elméleteket terjesztő oldal. Nézzetek utána, tele van vele a net.
@Csizmás Kondom: Amíg ilyen és hasonló fake oldalakról szerzed az infókat, esélyed nincs a fejlődésre :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Jo kis feleves cikk, nemi eroszakjelzo bugyival (na jo, sorttal)
Ha orbannak valaha is igazan a szivugye lett volna a menekultkerdes megoldasa egyszer es mindenkorra, akkor 2015-ben nem o lett volna az az EGYETLEN kormanyfo a 28 EU-s tagallam kozul, aki nem volt hajlando leulni semmilyen formaban sem targyalni a mindenki szamara megnyugtato megoldasrol.
Kirohogtette magat - es csak marie le pen, farage meg boris johnson idiota jobboldaliak vallottak a sajat orszagaikban a jobboldalon orban nezeteit, de ez kb. annyit ert, mint amikor egy forro kalyhara vizet cseppentesz ami azonnal elparolog. Nincs nyoma ennek, csak orban kozossegrombolo munkajanak.
Merkel sem esz nelkul fogadta es hivta be oket, hanem Magyarorszagot akarta csak tehermentesiteni azzal, hogy beengedte Ausztrian at a SZIRIAI HABORUS menekulteket...

Tudom, hogy sokaknak nem tetszik ez a hsz-em, de marhara nem erdekel - a tenyek es a szamok magukert beszelnek: hogy SENKI nem akarja Magyarorszagot celallomasnak tekinteni, kizarolag rogan-habonynak uzlet a 40 000 penzert betelepitett , potencialis terrorista (akik kozul, mint tudjuk, szinte senki sem akar ottmaradni).

Ha mar annyira harciasak ezen az oldalon egyesek - alairom, nagyon igazuk van , higgyenek , amit akarnak, (allitolag ezt meg szabad).
De akkor ugyanezeknek az embereknek - a migranselleneseknek - tessek minden aldott nap a Parlament elott tuntetni, es szamonkerni a majdnem 40 000 penzes letelepedot, meg a ketszer 1300 siman beengedett menekult sorsat is.
mert ezt a ketarcusagot nem lehet fenntartani tudathasadas nelkul.
karma1
Azzal egyutt ez a blogoldal eppen hogy fakenews gyarto kamuoldal...
Valoszinu nemsokara lesz folyatasa is, es akkor majd fognak mutatni eroszaknyomokat is, hogy hihetobb legyen a sztori...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Írod:
"...ez most ismét sokan nem fogják hinni..."

Azért nem, mert ha egy picit megkapargatjuk ezt a "cikket", akkor nagyon gyorsan kiderül, hogy eredetileg a "hír" február 18-án jelent meg az orosz(!) sputniknews.com oldalon!
Ezután indult el európai körútjára, olyannyira sikeresen, hogy míg az eredeti, februári fake news 338 szót tartalmazott, addig az egy hete magyar oldalon megjelent megbízhatatlannak nyilvánított vilagfigyelon ez a "hír" már 3.221 szót tartalmaz, + sikerült összehozniuk még egy "második részt" is, ami még hosszabb, 4.026 szóból áll. :-)))
Csizmás Kond
van egy cikk egy göteborgban élő magyar nőről...
kokopelli
@F_Viktor: ..az az egészben az "élet fintora",hogy mindenki írhat,nyomtathat
hazugságot,mert "ezek" mind a demokratikus jogok mőgé bújnak! Az egész
német szélsőjobbos (pl.: AfD ) "egyesület" is az mögé bújik,amit le akar rom-
bolni! Más pártokban kiöregedett,reménytelen,ex.vezető politikusok unatkoz-
nak otthon a családban, és oldalt váltanak!Annyit kapnak a pofájukra a TV-showk-
ban,kabarékban,de a "vastagbőr" a trend-i! ;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.