A világ több városára kiterjedő felmérés szerint, Bécs a világ legélhetőbb városa, amit több szempont alapján állapítottak meg. Miközben itthon közéleti és más személyek példálódznak Béccsel negatív vagy pozitív értelemben, közben egy világméretű felmérésből az derült ki, hogy Bécs a világ legélhetőbb városa. Erre az eredménye a Mercer nemzetközi tanácsadó cég munkatársai jutottak, amikor kiértékelték a már sok-sok éve végzett felmérésük legutóbbi évének adatait. Budapest és több más térségbeli ország fővárosa kissé a mezőny közepe felett végzett. A felmérés szerint a legrosszabb élni néhány afrikai városban. A Boldogság Magazin nem csak közzétette a hírt, ami mostanában lepi el a sajtót, hanem a helyszínen nézett körül és készített képeket a bécsiek életének érzékeltetésére.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hét igen "Miközben itthon közéleti és más személyek példálódznak " ennyit ezek szellemi képességeiről és tisztességéről! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.