Bob Woodward egyszer már megbuktatott egy amerikai elnököt. Most azt írta meg, hogy próbálják Trump emberei megakadályozni, hogy az elnök valami nagy bajt okozzon. Woodward könyvéből azonban éppen az derül ki, hogy Trumpot még közvetlen munkatársai sem tartják jó elnöknek, hanem inkább egy közveszélyes idiótának, akit Amerika és tulajdonképpen az egész világ érdekében sokszor a legjobb ignorálni, vagy egyenesen az ellenkezőjét csinálni annak, amit parancsol. És hogy mindannyian teljesen ki vannak készülve attól, hogy Trump mennyire kiszámíthatatlan, ostoba és képtelen a tanulásra. Ezek alátámasztására Woodward egészen hihetetlen sztorikat hoz.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mondtam, hogy tiszavírág életű lesz a suttyók parádézása... Trump, Erdogan bukása és az EU kettészakadása után(nem kétség, hogy fog szopni Viktor) még lesz egy lehetőségünk kibaszni a gyógyszerfüggő gecit, de utána már kilóra fog eladni minket olyan országoknak, akik visszaveszik a maffia kölcsönt... Valószínüleg így se merne kimenni az utcára, ha elhasalna Paks2 és a Lölő sem fizetné vissza... :)
RonaGyuri
@SystemError: csak az baj, hogy ez a tiszavirág időtartam csak történelmi kontextusra igaz, addig ártanak!
SystemError
@RonaGyuri: Az emberi léptékben sem mindegy 10 vagy 50 év..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.