Az ENSZ Biztonsági Tanácsának csütörtökre történő összehívását kezdeményezte Nagy-Britannia, hogy tájékoztassa a testületet a Szkripal-ügy nyomozásának drámai fejleményeiről – közölte az este New Yorkban Karen Pierce brit ENSZ-nagykövet.

A britek rendkívüli ülés összehívását kérik az orosz kormány orgyilkosai miatt

A brit vádhatóság szerdán közölte: az eddigi vizsgálatok alapján két orosz állampolgár, Alekszandr Petrov és Ruszlan Bosirov gyanúsítható a Szergej Szkripal egykori orosz-brit kettős ügynök és lánya ellen márciusban Salisburyben elkövetett merénylettel, amelyet egy Novicsok típusú idegméreggel hajtottak végre.

Theresa May brit miniszterelnök ezt követően a londoni alsóház képviselőinek tartott beszámolójában kijelentette: Londonnak bizonyítékai vannak arra, hogy az orosz katonai hírszerzés (GRU) két ügynöke követte el a gyilkossági kísérletet.

Az orosz vezetés úgy reagált: nem ismeri a gyanúsítottakat, s azt hangoztatta, hogy számára érthetetlen a London által adott információ.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Csak nem berágtak a medvére? Nem kell újabb hidegháború, köszönjük.
Jozefina
Nem kétlem, hogy vannak bizonyítékaik!!! Azt nem fogják az interneten közölni!! Majd adott helyen, adott időben, az arra alkamas testület, vagy bíróság előtt!!! Az oroszok pampgnak a Googli felé, hogy a választásaikba ne avatkozzon be senki, bezzeg ők bárjol, bármit megtehetnek!!??
fekete
Mar lassan 2 eve butittjak a vilagott az Oroszokkal.Ma'r szankcioztak oket,de arol nem emlitenek
semit sem,hogy a masodik pa'r ahol az egyik meghalt,nekik a konyhajukban volt ez a mereg egy
kis uvegben.Ugyan eszt csinalta T,Blair mikor lerohantak iraqot ok nelkul.Hulyitett Washingtonal egyutt evekik.Levanak minden ----a! Igen az!
Commenter
@durbincs: én csak a külügyi asszistens lenni itt. A nyüves herélt nagybátya a külügyi szakértő nekik 30 ak Iqjuk iígy együtt. nem tudnak átmenni a szomszéd verembe magyarázza má' el nekik hogy kéne ásó,mert már nincs körmöm. Köszönöm@durbincs
Commenter
@durbincs: na figgyeljen idde: az én fejemet tényleg verte a számolást taníto, aki nyuves nagybattja.Kiskoromba más rúgott itt rományba, most meg a nyüves rugdós. Küggyün má' nekije egy kis votkát hátha beallszik attú oszt békénhagy. Kössssssssssssssssssssssssssssz!@durbincs De látom maga is címlapra kerűt tennap ocskan. vigyazon ez valami trükkkkkkkkkkk@@@durbincs
Commenter
@durbincs: majdnem eltalálta nem 50 henem 40iqs vagyok a nyuves herelt az meg nem százas!
Commenter
@durbincs: együtt vertek kettőnket. Az lopott én meg besegítettem neki ellopott egy zsemlét.mer éhes vótunk. Ezé" örülünk a maga pizzáinak. Kösz vagy ahogy itt a verembe monnyák: multumesc domnule...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.