A német EU-biztos felel az új költségvetésért. „Halálos veszély” fenyegeti az EU-t külső és belső ellenségei miatt – közölte egy brüsszeli eseményen Günther Oettinger. Az Európai Bizottság költségvetési tervezésért felelős tagja ezért is fontosnak tartja, hogy a következő, 2021-2027-es uniós büdzsét minél hamarabb fogadják el, hogy a tagországok és az Európai Parlament ezzel is bizonyítsa, képes szembenézni az ellenségekkel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nevén nevezte a dolgokat és a csótányokat! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@1magyar: Ezt nem értem miért mondod, az a véleménye, hogy Magyarország veszélyt jelent az európai közösségre bomlasztó, szétziláló politikai tevékenységével és antidemokratikus, diktatúrát építő kormányzásával. Menekültekről szót sem említ. A pénz amit belénk tömnek olyan mintha kútba dobálnák, mert mindet ellopják a bálnák (ő a pénzügyi biztos, ez a szakterülete).
Aki Én
@Shikari a valós veszély: Ki beszél itt migránsokról te agyalágyult? A tolvaj, korrupt, hazug kormányunkról beszél. Még csak nem is a magyarokról, hanem a magadfajta hazaáruló kártékony férgekről, akikkel tele van az Eu töke. Nem ennek a tetves bandának fizetnek adót.
Nyugodjál már békében...
1magyar
@Peller Anikó: Mert nem ismeri fel a halálos veszélyt, a migránsokra felelőtlenül elköltött, adózott pénzeket nem kritizálja. Mo-t miért?
Talán az uniós csatlakozásnál voltak szerződések hogy mit, mikor és mennyit. Amit be kell tartani, nem segélyek ezek hanem amiért tönkretettek nálunk mindent azért inkább fizetnek, hogy legyen piacuk.
Peller Anikó
@1magyar: Most azt követeled tőle amivel nem foglalkozott? A Magyarországon fennálló viszonyokat, a demokráció letiprását, az Eu bomlasztását kifogásolja és ez aggasztja.

Persze jobb lenne ha nem a banya seggéből leskelődne kifelé, de ez van.

Nem foglalkozott az etióp gyerekek alvásproblémáival és a tavi kabócák nemi életével sem. Nem kell mindennel foglalkoznia. Ennyi sikerült neki. És tényleg, Magyarország (értsd Orbanisztán) veszélyt jelent az Eu- ra. Na persze a banya sokkal nagyobb veszélyt jelent, de a banya letámadását nem várhatod el tőle.
1magyar
@Peller Anikó: Ha a banya megtámadását nem várhatom el akkor igen gyáva féreg.
De azért igen nagyra tartja Mo-ot és Orbánt, ha halálos veszélyben érzi magukat - tehát fosik.
Az eu nem lenne meg nélkülünk?
Peller Anikó
@1magyar: De. Nekünk piszkosul hálásnak kellene lennünk a belénktömött csiliárdokért csakhát azt a cigánygeci mindet ellopja. Igen, az eu elvan nélkülünk, de mi nagyon rosszul járnánk. Képzeld ha nem az eu milliárdokat lopják hanem a mi adónkat, na az már fájna rendesen. Így még alig vesszük észre, a banya küldi a geci elrakja, fel sem tűnik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.