Diplomáciai konfliktussá fajulhat a Szojuz személyszállító űrhajó falán keletkezett lyuk ügye: az Orosz Szövetségi Űrügynökség, azaz a Roszkoszmosz külföldi szabotázst sejt a történtek mögött.

Szándékosan rongálták meg a Nemzetközi űrállomást

Fotó: Wikipedia.org

A hajszálrepedést augusztus végén fedezték fel a Nemzetközi Űrállomáson (ISS), ahova a Szojuz csatlakozott. A Roszkoszmosz vezérigazgatója, Dmitrij Rogozin (54) a múlt héten vizsgálatot rendelt el az ügyben, ami során kiderült, hogy valaki szándékosan rongálta meg a burkolatot. A falon talált lyukról megállapították, hogy fúróval okozhatták, méghozzá többszöri nekifutás után, a megcsúszott fúrófej nyomot hagyott a burkolaton. A hírek szerint Moszkva az amerikaiakat gyanúsítja, és előfordulhat, ez a közös űrmissziók végét is jelentheti.

(Blikk.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Eddig is fúrták egymást,mi ebben a meglepő?
Nessy
Biztos a goauldok, vagy a marslakók rongálták meg az állomás burkolatát. Már mindenki megőrül a világban?
fekete
Ki mas lehetett volna.Le allt az amerikai program,Ma'r kihalt az 1500 ne'met,kikett usa ba cinca'ltak,hogy fejlesze'k nekik az U"r raketakat.Mar jo par eve csak az oroszokkal tudnak
fell,es lejoni az urbol! De az Orosznak jobb lesz,ha kihadja ezekett a agyra beteg amerikaiakatt..Majd a Trump Space Forsa vigye okett.
papa.49
Kinek áll érdekében fokozni az ellentéteket, nyilván annak aki szeretné a történelem kerekét úgy 30-50 évvel visszaforgatni !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.