A Századvég vezető kutatója szerint minden eddiginél alacsonyabb a német kormány támogatottsága.

Századvég: minden eddiginél alacsonyabb a német kormány támogatottsága
Fotó: Pixabay

Pócza István az M1 aktuális csatorna keddi műsorában azt mondta, a kormánypártokat csak a választók 46 százaléka támogatja.

A kormány azzal tudja növelni a választók bizalmát, ha beismerik, hogy például a bevándorlók integrációja nem úgy sikerült, ahogy tervezték, mert ebből azt látják az emberek, hogy a kormányban van korrekciós hajlandóság – vélekedett.

A szakértő kitért arra is, a német gazdaság jó mutatókat produkál, az elmúlt időszakra stabil fejlődés jellemző. A statisztikák szerint kevesebb a bűnözés is, a lakosság félelme azonban nő, biztonságérzete csökken – tette hozzá.

(MTI)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hja, a Századvég!:-)))))) No commen!:-)))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kubatov
@durbincs: Szóval libsi lettél. Shikarit is elvesztettük. Sanyi és Cicafül intézkednek!
Kubatov
@durbincs: Nem érted buzi gyerek. Már nem tudjuk úgy szórni a pénzt, mint az EP előtt...Ha szeretnél még fizetést kapni, akkor most veszel egy Bukarest-Budapest jegyet és elindulsz. Tudod, hogy Shikari a sajátjait is leszedi, ha fizetünk neki, indul vagy én baszlak meg személyesen! Mondtam Viktornak, hogy ennyire hülyéket nem jó felvenni!
Kubatov
@durbincs: Te hülye annyi kokót hozott a Habony, hogy már vérzik az orrom. közben meg idetelefonált Viktor, de az meg nem tud magáról a gyógyszerek miatt. Szóval most ne gecizz velem, gyere be az irodába!
Kubatov
@durbincs: Mi a kurva anyád van? Autószerelőből küzdöttem fel magam és most megint az agyhalott románokkal kell baszakodnom. Ne pofázz vissza a főnöködnek! Vissza akarsz menni a gyorskocsiba mindenki szarox alsónadrágját kimosni mielőtt leszopatnak. Gyere le a cuccról és fog fel, hogy már más szelek fújnak, nincs több lé a hülyeségeidre
silber13
@Kubatov: Hgyd ezt a román buzit! Ez minidtránsokat kerget a templomkerben!
Kubatov
@silber13: Nyilván, erre vettük fel, de akkor még mecseteket kellett építeni. Azóta horogkeresztények lettünk és nem mutat jól na. Nem mondom jól szopik, de csak mert a fogait elspeedezte 10 éve Bukarest aluljáróiban,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.