A brit Liberális Demokraták vezetője szerint fájdalmas és költséges hatásai lesznek az Európai Unióból kilépésnek, ha most nem állítják le.

Sir Vince Cable, a harmadik legnagyobb országos brit parlamenti párt Brightonban tartott éves kongresszusának keddi zárónapján elmondott beszédében kijelentette: egyre többen ismerik fel, hogy a brit EU-tagság megszűnésének fájdalmas és költséges következményei lesznek.

A Liberális Demokraták szerint a Brexit megállítható – és meg is kell állítani

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Cable szerint e következmények nagyon fájdalmasak és nagyon költségesek lehetnek különösen akkor, ha Nagy-Britannia úgy "zuhan ki" az Európai Unióból, hogy nem sikerül megállapodásra jutnia a közösséggel a jövőbeni kapcsolatrendszerről.

A brit liberális párt vezetője úgy fogalmazott: "lehet, hogy a Brexit időpontja március 29., de csak lehet, hiszen a Brexit nem elkerülhetetlen, a Brexit megállítható, és meg is kell állítani".

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ugyan úgy gondolkoztak az Angolok mikor megszavazták a Brexitet( igaz,csekély volt a győzelem) ,mint Orbán is gondolkozik. Az Uniós tagsággal járó kötelességek és törvények nem kellenek,de a vele járó előnyök azok nagyon is. Mostanra rá jöttek az Angolok,hogy a kereskedelmük,és úgy általában minden ágazatuk megsínyli a kilépést,hisz elszakadnak az Uniótól és az természetes,hogy így a kedvezményektől is.A többi Uniós ország majd elkerüli őket,úgy gazdaságilag,mint minden más tekintetben. Szükségük lenne a szabad kereskedelemre,de annak vége a Brexittel.
SystemError
@Shikari: Igaz, jó erkölcsű, normális, keresztény, kislány lukbevarrókból igazi hiány van! Amikor írtad, hogy ezt tennéd a 11 éves kislánnyal azonnal tudtam, hogy te mennyire normális fickó lehetsz...
SystemError
@Shikari: A Beteg geciség szempontjából teljesen mindegy. Sok 11 éves éves kislány talál ki dolgokat, de nevezzük hazugnak. Szóval aki egy 11 éves kislánnyal bármi miatt ezt tenné, annak az utolsó fogát a patkán törném ki és utána még a sitten külön mind az 500 rab is megtenné a maradék testrészeivel. Tudod ezt még a legalja sittes csürhe is megérti, hogy mi ezzel a probléma. Nem biztos, hogy a helyedben feszegetném ezt a témát, ennyi épp elég volt a lelkivilágodból.
SystemError
@Shikari: Ott a probléma, hogy magyarázkodsz és azt is úgy, hogy egy ilyen " kislány lukbevarrást" is képes vagy úgy kihozni, hogy másikkal van baj. Nem, veled vannak kurva nagy bajok és m9st tényleg hagyjuk a politikai dolgokat. Persze azt is vágom, hogy ilyen polgárpukassztósba nyomod. Azért legyünk őszinték, ezt névvel arcal egy társaságban nem sütnéd el..? Mondjuk madarat tolláról, szóval rossz példa volt..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.