A brit Liberális Demokraták vezetője szerint fájdalmas és költséges hatásai lesznek az Európai Unióból kilépésnek, ha most nem állítják le.

Sir Vince Cable, a harmadik legnagyobb országos brit parlamenti párt Brightonban tartott éves kongresszusának keddi zárónapján elmondott beszédében kijelentette: egyre többen ismerik fel, hogy a brit EU-tagság megszűnésének fájdalmas és költséges következményei lesznek.

A Liberális Demokraták szerint a Brexit megállítható – és meg is kell állítani

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Cable szerint e következmények nagyon fájdalmasak és nagyon költségesek lehetnek különösen akkor, ha Nagy-Britannia úgy "zuhan ki" az Európai Unióból, hogy nem sikerül megállapodásra jutnia a közösséggel a jövőbeni kapcsolatrendszerről.

A brit liberális párt vezetője úgy fogalmazott: "lehet, hogy a Brexit időpontja március 29., de csak lehet, hiszen a Brexit nem elkerülhetetlen, a Brexit megállítható, és meg is kell állítani".

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Shikari: Igaz, jó erkölcsű, normális, keresztény, kislány lukbevarrókból igazi hiány van! Amikor írtad, hogy ezt tennéd a 11 éves kislánnyal azonnal tudtam, hogy te mennyire normális fickó lehetsz...
Shikari
@SystemError: Ügyesen kihagytad azt a részt, hogy ha : hazudik. Így kell ugye liberálisul hazudozni?
SystemError
@Shikari: A Beteg geciség szempontjából teljesen mindegy. Sok 11 éves éves kislány talál ki dolgokat, de nevezzük hazugnak. Szóval aki egy 11 éves kislánnyal bármi miatt ezt tenné, annak az utolsó fogát a patkán törném ki és utána még a sitten külön mind az 500 rab is megtenné a maradék testrészeivel. Tudod ezt még a legalja sittes csürhe is megérti, hogy mi ezzel a probléma. Nem biztos, hogy a helyedben feszegetném ezt a témát, ennyi épp elég volt a lelkivilágodból.
Shikari
@SystemError: Ott a probléma, hogy te ezt az állítólagos erőszakot valósnak veszed. És ha nem az? Akkor csak vállat vonsz és marad két megrágalmazott, becsületébe belegázolt ember?
Majd akkor hörögjél nagy kislányvédő, ha bebizonyosodnak a vádak!
SystemError
@Shikari: Ott a probléma, hogy magyarázkodsz és azt is úgy, hogy egy ilyen " kislány lukbevarrást" is képes vagy úgy kihozni, hogy másikkal van baj. Nem, veled vannak kurva nagy bajok és m9st tényleg hagyjuk a politikai dolgokat. Persze azt is vágom, hogy ilyen polgárpukassztósba nyomod. Azért legyünk őszinték, ezt névvel arcal egy társaságban nem sütnéd el..? Mondjuk madarat tolláról, szóval rossz példa volt..
Shikari
@SystemError: Ott a peobléma hogy nem magyarázkodom egy rosszindulatú magyarellenes liberálisnak. Így csak a beteg gondolataid mardtak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok