Ukrajna kész kiutasítani a beregszászi magyar konzult, ha Magyarország nem hívja vissza őt – hangsúlyozta az ukrán külügyminiszter egy péntek esti kijevi rádióinterjúban.

Ukrajna kiutasítja a beregszászi magyar konzult, ha  Szijjártóék nem hívják vissza
Fotó: mfa.gov.ua

A magyarok vagy visszahívják a beregszászi konzulátuson történt állampolgársági eskütételről rejtett kamerával készült videofelvételen szereplő konzuljukat, vagy Ukrajna utasítja ki

- mondta Pavlo Klimkin a Novoje Vremja Rádiónak nyilatkozva.

Közölte: a tervek szerint szeptember 26-án tárgyal Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel az ügyről New Yorkban.

Ez nem konzuli, hanem politikai ügy – idézte a minisztert az Unian hírügynökség.

Pavlo Klimkin közölte, Ukrajna azt szeretné, ha a beregszászi magyar konzul visszatérne hazájába, szerinte ez lenne a leginkább konstruktív lépés.

"Kész vagyok arra, hogy javasoljam ezt a konstruktív lépést Szijjártó úrnak"

- hangsúlyozta a miniszter.

Megjegyezte, nemcsak állampolgárságot nem szabad osztogatni, hanem manipulálással sem szabad foglalkozni.

Az Ukrinform ukrán állami hírügynökség szerdán közzétett egy videofelvételt, amelyen kárpátaljai magyarok állampolgári esküt tesznek a beregszászi magyar konzulátusán.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Vegre egy tokos legeny, aki nem hagyja, hogy egy idegen orszag beleugasson a legbelsobb belugyeibe. Ha valakinek, hat szijjaspetyanak semmi koze az ott elo magyarokhoz, legfeljebb kulturalis szinten tamogathatja oket, de nem uszithatja a hazajuk, Ukrajna ellen.
Azzal egyutt ez megiscsak egy ketelu fegyver, hiszen az ukranok 20 %-at tartja el nyugdijilag a magyar allam, ha ok nem teszik ezt - egyebkent teljesen jogtalanul, minden jogi alap nelkul, mert a 63-as szerzodest mar Gyurcsany el akarta torolni -, akkor ez bizony az ukran allam dolga lesz.;
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr plágium
Érlelődik egy zaftos nemzetközi botrány?
karma1
Vegre egy tokos legeny, aki nem hagyja, hogy egy idegen orszag beleugasson a legbelsobb belugyeibe. Ha valakinek, hat szijjaspetyanak semmi koze az ott elo magyarokhoz, legfeljebb kulturalis szinten tamogathatja oket, de nem uszithatja a hazajuk, Ukrajna ellen.
Azzal egyutt ez megiscsak egy ketelu fegyver, hiszen az ukranok 20 %-at tartja el nyugdijilag a magyar allam, ha ok nem teszik ezt - egyebkent teljesen jogtalanul, minden jogi alap nelkul, mert a 63-as szerzodest mar Gyurcsany el akarta torolni -, akkor ez bizony az ukran allam dolga lesz.;
Yoda69
Megint egy jó nagy pofon orbannak hogy a fal adta a másikat
RonaGyuri
@karma1: aztán majd jön a mi derék külgarázdánk és jól hazazavarja az összes ukrán maffiózót! =))
Eladott Ország
@karma1: Minden ország felmondta ezt a szerződést, csak Magyarország nem. Miért nem? Rákérdezhetek? Putyin elvtárs nem venné jó néven, ha Orbán elvtárs ilyen barátságtalan lépést tenne? Esetleg a kormánypártnak szüksége van Putyin támogatására a biztos választási győzelemhez? Két utolsó kérdés: az ukrán nyugdíjasok rendben megkapták az Erzsébet-utalványokat? Bözsi néni mit szól ehhez? Hányinger ez a kormány.
simmering73
Honnan veszik ezek a bátorságot, hogy egy másik ország belügyeibe beleugassanak. Ugyanakkor meg vannak sértődve, ha Brüsszel leugatja őket.
staro2
Az ukrán alkotmány nem engedi a kettős állampolgárságot és ezt a magyar kormány is jól tudja.
A magyar lépés szándékos provokáció.
A konzul nyilván utasításra cselekedett,a felelősség tehát a külügyé.
Jozefina
Politikusaink lételeme a szarkeverés!!! Erre kaptak felhatalmazást??!!
RonaGyuri
A napokban találkoztam egy barátommal, aki Pozsonyban él. Kérdeztem tényleg annyival jobb most ott magyarnak lenni, mint ahogy a magyar propagandából lejön? Nagyon furcsán nézett rám! =))
Nessy
Viszont a román, meg az ukrán "kettős állampolgárok" remekül ki tudják használni a kedvezményeket, amit a fidesz nyújt nekik a mi terhünkre!
Itt a nyakunkba szavaznak egy velejéig korrupt társulatot, otthon meg tüntetnek a korrupció, a korrupt politikusok ellen!
karma1
@RonaGyuri: Nem teheti, mert o maga adta el nekik a letelepedesi kotvenyt, ugyhogy - ha Magyarorszagon lennenek az ukran maffiozok, de nincsenek, mert nem hulyek - mar nem zavarhatna oket haza... :o)) Pedig kene, marhara...:o))
kereső
@Shikari: 05:58, "joga van hozzá, a törvény felhatalmazza rá"- korán indult a mai nap.Milyen törvény hatalmazza fel ,te hülye? Magyar?-mikor annektáltuk Ukrajnát? Információim szerint egyetlen ország külképviselete,konzulátusa sincs arra felhatalmazva arra,hogy negligálja-sőt megsértse- a fogadó ország törvényeit.
Eriksson
Ukrajna nagyon meg akar felelni az unióhoz való csatlakozás feltételeinek. Mint tudjuk mostanában a magyarok elleni támadás, a barátságtalan fellépés a legjobb ajánlólevél.
Nekem úgy tűnik, hogy pufferállam státuszból előbb-utóbb a pad alá avanzsál.
Gauntlet
Mégis miféle dolog ez hogy a másik ország beleegyezése, tárgyalás NÉLKÜL osztogatjuk az állampolgárságot? Mi lesz a következő? Felmondjuk Trianont?
Ja az már megtörtént, amikor azt mondták: egységes politikai nemzet lettünk?
papa.49
Az idióták megint ,,helybe mentek,, egy sallerért !!!
Nessy
Ha az Unió, melynek a tagja vagyunk, bármelyik tagja elmarasztaló megjegyzést tesz a kormányra, különös tekintettel Orbánra, megszólal a kórus! Szuverenitás, identitás, nem hagyjuk magunkat zsarolni, Soros etc.
Ezzel szemben a kormány átjár Romániába minden évben szédíteni a jó pénzért kettős állampolgárokat, meg áttételesen a hazai híveiket.
Zsarolja Ukrajnát, és betart nekik a nyelvtörvény miatt, amihez aztán semmi közünk, mert ez bizony belügy!
Persze, az hogy hátráltatjuk Ukrajna csatlakozását pl. a NATO-hoz, az elsősorban Putyin érdeke, és így lesz Orbáné is.
magyarbakancs
Egy ország ahol nincs kettős állampolgárság miért tartunk állampolgári esküt.?
Miért játsszuk ki az adott ország jogrendét.?
Fordítsuk meg a dolgot nálunk lenne ilyen teleokádnák a világot ezek a G keresztény @zarok
Nessy
Qvod licet Iovi, non licet bovi! Vallja pártunk és kormányunk!
magyarbakancs
@Shikari:" A konzul tette a dolgát mert ezért helyezték oda. Joga van hozzá a törvény felhatalmazza. "
MILYEN TÖRVÉNY JOGOSÍTSA FEL A KONZULT ,HOGY EGY ORSZÁG JOGRENDJÉT MEG KERÜLVE ÁLLAMPOLGÁRI ESKÜT CSINÁL,
Abban az országban ahol büntetik a kettős állampolgárságot, miért teszünk mégis az adott ország jogrendje ellen?
Nem szeretnék minősítő jelzővel illetni de hülyeségeket ne irkáljál azért mert FIDESZES vagy nem jogosít fel arra ,hogy hülye legyél. vagy igen?
volvós
Ezzel előlépett szijj-ÁRTÓ elvtárs a ranglétrán, vagyis a 233-ik ország, ahol gyűlölik és útálják...Már nem csodálkozom a köcsög " ámokfutásán "
Eladott Ország
Tiltakozna az osztrák vagy a szlovák külügyminiszter is, ha ott tartanának a magyarok állampolgári esküt? Ugyanis ott is tilos a kettős állampolgárság. Mi meg természetesen nem szeretjük, ha beleszólnak a szuverenitásunkba, ki kérjük magunknak, hogy nem vagyunk gyarmat.
Eriksson
Állítólag Magyarországon még a parlamentben is vannak kettős állampolgárok.
kereső
@Eriksson: ne lepődj meg, de a magyar közigazgatásban is vannak szép számmal,sőt Magyarország képviseletében az Eu parlamentjében is-fideszes szinekben.
solidedge
Ha Ukrajnából pénzelnék a magyar baloldaliakat Szíjjártó csapágyasra ordítaná a száját.
Nessy
@Eriksson: Amennyiben itt él, adózik, vállalja döntéseinek ódiumát rendben.
De akik megkapják a az "adományokat", itt kihasználják a kedvezményeket, tudják hova kell X-t tenni, de a hátrányok már nem érintik őket, sőt otthon élénken tiltakoznak a korrupció ellen, ezt nem tartom tisztességesnek! Különösen, amikor más tölti ki a papírjaikat, és tanítja be nekik az "eskü" szövegét.
desiro
Ilyen amikor visszanyal a fagyi, a szargyártó, most gondolkodhat.
Bár nem tudom mivel mert esze az nincs!!!
desiro
@Shikari: A konzulnak is be kell tartani az adott ország törvényeit, de neked ez hiába magyarázom. A fitymaszos üres koponyáddal úgy sem érted.
Eriksson
@kereső: Nem lepődök meg, mert tisztában vagyok vele.
Eriksson
@Nessy: Nem hiszem, hogy az a pár ezer ember sokat változtat a helyzeten az ország szempontjából. Azt viszont gondold át, hogy egy nemzeti kérdésben a kettős állampolgár melyiknek a javára szavaz a parlamentben.
kereső
@Eriksson: nos ha tisztában vagy vele, akkor miért is hoztad fel a parlamentet?Milyen kettős állampolgárok?-csak nem az izraeliekre utaltál? Bocsi, de már nagyon gyanakvó vagyok.
Eriksson
@kereső: A kettős állampolgárság, mint felrótt főbenjáró bűn okán.
Gondolhatok akár izraeliekre is, de nem ez a lényeg. Hanem az, hogy ott vannak a törvényhozásban. Ilyen megvilágításban pedig mit számít néhány ukrán?
Nessy
@Eriksson: A mi képviselőinkből kiindulva, aki többet fizet!
volvós
Jézusom !!! Ezt a bugrist " leurazták " Ukrajnában !!!
CsipkeRózsa
@Eriksson: 13:03

Kik vannak ott a törvényhozásban?
namihami
Nem értem én ezt a sok hülye külföldi politikust.
Képtelenek felfogni azzal a gyenge eszükkel, hogy a Mi Vezérünknek Istentől kapott joga (sőt, kötelessége), hogy beleugasson más országok belügyeibe. Na de kérem, mégis honnan merik venni a bátorságot ezek a népségek, hogy ezen felháborodjanak, sőt, egyáltalán szóvá merjék tenni.
Quod licet Iovi, non licet bovi.--- miként azt (és csak azt) sikerült Viktorunknak a jogi karon elsajátítani.
kereső
@Eriksson: az kisebb baj,hogy ott vannak a törvényhozásban-hiszen ma Magyarországon már csak olyan törvények születhetnek,ami a végrehajtó hatalom akkar-és kiván.A prlament elvesztette azt ami a fő funkciója lenne- a végrehajtó hatalom ellenőrzése és korlátozása, a törvényalkotás mellett.Tehát a végrehajtó hatalomban ülő kettős állampolgárok nagyobb veszéllyt jelentenek az ország szuverenitása szempontjából,mintha a parlamentben ülnének.És a végrehajtó hatalom nem csak a kormány, hanem az egész közigazgatás, az önkormányzatok etc. Az a néhány ukrán meg-nem is olyan néhány,ha azt nézzük mennyi nyugdijat kapnak jogosulatlanul, mennyi-és milyen összegű gazdasági!!! segitséget kapnak- és ez szó szerinti gazdasági segitség, nem a magyarságuk megőrzésére, a nyelv ápolására.
Eriksson
@kereső: Nagyon igazad van ebben a kérdésben.
Az ukrán nyugdíjakat pedig valahogy le kéne végre rendezni, mert ez egy idejét múlt, még a SzU.-val kötött 1963-as megállapodás következménye.
Zeta
Csak nem az edküttevők újságolták el ukrán letükre, hogy ők már magyarok?
Vagy a konzul munkatársai ennyire odaadóak a magyar államért?
Na Ártó, Tömjén duó lehet gondolkodni, kitalálni, hogy mitörtént!
csak úgy....
@Eriksson: Remélem nem úgy gondoltad,hogy az ukrán nyugdijasoktól ,akik ukrajnától és a magyar nyugdij intézettöl is kaják a zsozsót, ennyit kibír a magyar nyugdíj kassza...,ha 63 óta fizetik nekik,akkor miért ne? gondolod,hogy nyugdij nélkül mennének magyarországra szavazni és még a tolmácsot is ök fizessék...
cikicakk55
Na Orbán G. Szarban a zselés hajú cimborád! Most álljon ki Viktor Viktorovics Orbanov és mondja a képükbe,hogy Magyarország nem engedi,hogy elvegyék a szuverenitását,de ahhoz joga van,( mert a Fidesz megírta a tákolmányban és az Ő saját törvénykönyvükbe is), hogy beleugasson olyan országok belügyeibe,akiknek a népét a Magyar adófizetők támogatják. Elvégre jó sok Ukrán kapja a kétszer annyi nyugdíjat,mint az itthon 45-50 évet ledolgozott munkás,nyakra főre építik nekik a templomokat,iskolákat,stadionokat,kapják a gyerekeik az ingyen iskolakezdési csomagokat,mind ezt úgy,hogy közben akik adják a seggük kilóg a nadrágból. Most majd Szíjjas Petike Szívhatja,mert nála a döntés. Nyal a főnöknek és Putyinnak,vagy vége az Ukrán barátságnak.
nezelodo
Gőzerővel építi a dakota csapat a jószomszédi kapcsolatokat, ennek ellenére kekeckednek velünk. Na majd rájuk küldi a CÖF-öt a vezér, és megtudják ki parancsol náluk (is)!
karma1
@simmering73: Azert a ket eset kozott minosegi kulonbseg van: Brusszel egesz nyugodtan beleszolhat abba, hogy i folyik Magyarorzagon, mert veluk van egy nagyon komoly unios szerzodesunk, amiben nemcsak a jogaink vannak lefektetve, hanem a kotelessegeink is, szoval ne csak a markunkat tartsuk az EU-s penzekert, hanem vallaljuk fel a kotelezettsegeinket is, amik szinten egzaktul megvannak hatarozva az EU-s szerzodesben. Ukrajnaval viszont semmifele ilye n szerzodesunk nincs, ha csak nem a nagyon is vitathato es egyoldaluan hatranyos nyugdijszerzodes, ami a magyaroknak iszonyu sok penzebe kerul. Azzal pedig nem lehet takarodzni, hogy "dehat Karpataljan el egy csomo magyar", mert nyugaton szamszeruleg mar sokkal, de sokkal tobb magyar el, akiket viszont az EU-s szerzodes alapjan kell kezelni.
Szoval ez az egesz hataron tuli buziskodas kizarolag csak a fidesznek hasznal, senki masnak nem. (Meg a karpataljai magyarok is meguthetik a bokajukat a kettos allampolgarsagert, ha az ukran vezetok bekemenyitenek.)
karma1
@nezelodo: Szerintem nem meri epiteni a jo kapcsolatokat az ukranokkal a szijjaspetya, mert putyinka rovid uton nagyon valagbarugna' az o kis magyar seggnyalojat...
szijjaspetya csak bele vau-vau az ukran belugyekbe, es csak uszitja az ottani magyarokat, na meg probalja oket megtartani 4 ev mulva potencialis szavazoknak...
nezelodo
@karma1: Ez nyilvánvaló, hiszen az ürügyként szolgáló nyelvtörvény ügyében mások, pl a lengyelek, simán megegyeztek velük, mi nem, a magyar diplomácia nem a tárgyalásra, hanem a kekeckedés épül, és ezzel az ürüggyel csúnyán betartott a dakota inas a NATO előcsatlakozási szavazáson nekik. Naná, mert Putyinnak úgy hiányzik még a balti államok mellett egy NATO tagország a határai mentén, mint üveges tótnak a hanyattesés!
csipetke
@Clavigo: 9:21 Nem tőlünk okádnak,csak orbántól,és a fidesztől.Viszont az idióta politikájuk miatt mi is szívunk,itt a gond.
magyarbakancs
@Shikari: És még valami mamikkor ki plakátolták az országot" Ha idejössz bekel tartanod a törvényeinket".
Na ez ugyan ügy vonatkozik Ukrajnára is,ha odamész bekel tartani a törvényeit.
A másik ha van útleveled lapozd fel, és olvassad el mi van benne az adott országtörvényeit tartsad be.
farkas
@csipetke: Sajnos abszolút a magyarokkal van bajuk. Saját magam is tapasztaltam. A köcsögök nem említették Orbánt vagy FIDESZ-t, csak rendre utasítottak, miért beszélek a munkácsi áruházban magyarul a társamnak, amikor ez ukrajna vagy mi.
kereső
@Shikari: úgy látom nem a szokásos bal lábaddal keltél,ezért vagy bunkó korán reggel.Vigyázz,mert veszélyezteted a mentális egészségedet,rólam meg lepereg.
Amúgy meg jó lenne,ha tanulmányoznád ,mit is jelent a konzuli képviselet-milyen jogositványai vannak.Én csak egy pontot emlitek- és ez nem a fő feladata egy konzulnak.A sarokban találsz egy kis "jelet"-amire ha rákkattintasz,megtalálod a szabályokat.Értelmezni feltehetően tudsz:

"a küldő állam által a konzuli képviseletre bízott bármely más feladat elvégzése, amelyet a fogadó állam törvényei és más jogszabályai nem tiltanak, illetve amelyeket a fogadó állam nem ellenez vagy amelyeket a küldő állam és a fogadó állam között hatályban levő nemzetközi megállapodások tartalmaznak". §
tulipan
@karma1: @kereső; Igy igaz!!! HAJRÁ UKRAJNA!!!
kereső
@Shikari: nem értesz semmit, csak vered a melled-és mantrázod a napi leirtat.Attól még nem lesz igazad. Hülyével meg nem vitatkozom.Talán bővitsd ismereteid tárát-sokszor mondtam már,a tudatlanság nem szégyen,lehet orvosolni tanulással. A butaság,korlátoltság már más tészta.Te nem csak tanulatlanságod okán vagy hülye, hanem főleg azért,mert nem akarsz tanulni.
magyarbakancs
@Shikari: Egyetlen egy ország belügyébe,nem avatkozunk bele,Betartjuk a fogadó ország törvényeit.
Még a nagykövetség területén sem teszünk olyat ami sérti a másik ország törvényeit.
kereső
@Shikari: 08:34, ne keverd a szezont a fazonnal.Konzuátus-és nem nagykövetség.Konzulátus nincs felruházva azokkal a jogositványokkal ,mint egy nagykövetség.A konzul ,ha méltatlanná válik a fogadó ország részéről- mondjuk olyan csekélység okán,hogy megsérti az adott ország törvényeit minden diplomáciai fkszni nélkül lehet "persona non grata" az adott országban,és kiutasitható.Mondjuk pontosan mi igyekszünk védeni a magyar érdekeket,mert nekünk nem érdekünk,hogy az ország viszonya elmérgesedjen bármely más szomszédos országgal,igy Ukrajnával sem,ez csak egy másik IDEGEN! ország főérdeke. Ebben az esetben hajlok arra,hogy orbán és az általa utasitott papagájok,élükön külügyérünkkel moszkva tanácsára / nem akaraom azt mondani,hogy uatasitására/ cselekszik igy.
magyarbakancs
@Shikari: Törvényeket be kell tartani ez alapvető diplomáciai elvárás.
Bármely törvény szegés főleg diplomatától az,az ország belügyeibe való beavatkozás.
Aki Én
@Shikari a szellemi mélyszegény: Értem én, hogy kellenek a szektatagok. Ennek a hírnek a megértéséhez is az kellene, hogy fordított eset legyen. Na, akkor nagyon értenéd.
volvós
Addíg feszití szófosó elvtárs a húrt, amig Ukrajna is megépíti a kerítést a Magyar-Ukrán határon, oszt jónapot !!!
kokopelli
@kereső: ennél a kosovó-albánnál a "Honorar-konzul" pl. attól az ami,mert honorálják
neki a munkáját !?Nyugodj bele,hogy nagy az isten állatkertje,de nem ő a király annak
ellenére sem,hogy ő a legnagyobb "állat"! ;-)
kereső
@Shikari: hát persze.Bizonygasd csak a saját és kormányod hülyeségeit-csakhogy ez egy nagyon kétélű-és veszélyes "játék"- az országgal.
magyarbakancs
@Shikari:"Milyen törvényt szegett meg a konzul?" A fogadott ország törvényét ami kimondja nincs kettős állampolgárság.
Ezt a konzul úr tudja ennek ellenére a magyar konzulátuson részt vett egy állampolgári eskütétel levezénylésében.
Annak ellenére ,hogy tudja ,hogy nem ismeri el az Ukrán törvénykezés a kettős állampolgárság intézményét. Tevőlegesen hozzá járult a törvény kijátszásához.
magyarbakancs
@Shikari: Nem szeretnélek megsérteni de te HÜLYE Vagy, VAGY EGY FIZETETT PROVOKÁTOR VAGY?
A magyar törvény Magyarországra vonatkozik.
Nem Ukrajnára.
Az Ukrán törvény Ukrajnára vonatkozik nem Magyarországra.
Neked ez baromi nehéz felfogni.
Kérdezem aki a Magyar törvényt megsérti az törvénytelenséget követ el?
kereső
@Shikari: és a "tiszteletbeli konzul" magánháza IS?
kereső
@Shikari: más jogászok, és az Ukrajnát irányitó törvényes kormány is mást mond.Tehát az Ukrán kormány hivatalos álláspontja a mérvvadó az ukrán törvények értelmében.Vagy nem igy gondolod? Mert ha igen,akkor légy szives választ adni arra, hogy miért is érvényes a magyar alaptörvény,holott több alkotmányjogász szerint jogsértő módon fogadták el?
kereső
@Shikari: na ja, az MTI! Az azt ir meg,amit szabad megirni-és ahogyan szabad megirni.Ne röhögtess!
kereső
@Shikari: Nem polirozunk. A magyar kormány kompromisszumokkra képtelen,harcra berendezkedett külügyére miért nem tudott az ukránokkal dűlőre jutni,mint a lengyelek?És nincs igaza, a kekekckedéssel,mert ezzel árt a legtöbbet az ott élő magyar lakosságnak. Az ukrán nacionalisták- jé ott is vannak?nem csak nálunk- erre ugrottak rá.Kell ez? Mert a ki,ha én nem diplomácia???jóra vezet? Nem úgy látszik. És már irtam tegnap is, ami el kerülte figyelmedet, ez egyetlen érdeket szolgál- moszkváét.És nem ,nincs jogositványa egyetlen diplomáciai testületnek sem,hogy a fogadó ország törvényeit ne tartsa be.Kár itt a szót szaporitani.
kereső
@Shikari: annak az erőnek ára van. A Kárpátalajai magyarok isszák a levét. Menj a francba. Szijjártót meg komolyan venni? Ez legalább akkora vicc, mint a tegnapi miniszterelnöki sajtóiroda közleménye.
kereső
@Shikari: ennek a magyar állam fogja meginni a levét, és az ukrajnában élő magyar állampolgárok. NATO???
kereső
@Shikari: a kormány csak a szájával áll ki a magyarokért- egyébként,csakis és kizárólag magáért.Nagy fenyegetés ám a lebukás.
kereső
@Shikari: ne beszélje félre.A felháborodásnak az az oka,hogy a kormány nem támogat!!!,hanem szavazatokat vásárol- minden eddigi kormány adott a külhoni magyaroknak támogatást ,csak nem akart saját részére ebből előnyöket kovácsolni a 93000km2-en élők rovására.Na ,meg egyes támogatások nem is a magyarságnak szólnak-sokkal inkább befektetések egyesek számára.
Azért jó lenne,ha ezt a két különböző dolgot nem kevernéd.
Ti magatok adtok okot az ukrán,román,szerb naicionalistáknak,hogy támadják a határon túl élőket.
kereső
@Shikari: haggyá má' lógva vászka.Lefutott dolog.Csaltatok.
kereső
@Shikari: csaltatok, utaztattatok,halottakkal szavztattatok,manipuláltátok a választási rendszer szoftverét. Igy! Ex katedra- te is igy szoktad.
kokopelli
@kereső: "Ismerd meg a NEM hazádat is"-mozgalom,hülye utasokkal ukraj-
nából,akik büszkén beledumálták még a mikró-ba is a nagy tettet! Félhü-
lyékkel még síbolni sem lehet! ;-)
kereső
@kokopelli: a "bedumálták"-at nem hozta le az MTI,igy aztán ez a hir nem hir orbániában.
kokopelli
@kereső: ha átlépték a pirulás határát mint "küszöböt",akkor már
szégyelleni sem kell magukat! Eccerű! ;-)
magyarbakancs
@Shikari: "A konzulátus magyar területnek minősül. Ki a hülye akkor?"
Az Amerikai konzulátus amerikai terület lehallgatták a EU vezetőket a konzulátusról,Megkelt,Orbánt.
Mit követetté el az Amerikai egyesült államok?
Kémkedést de lehet ,hogy az ö országukban ez lehet.
Máshol nem.
Hülye vagy nem érted csak hányod itt a süket rizsát baker.
Magyar terület ,az de nem jogosít fel senkit ,hogy a fogadó ország jogrendjét megsértsed, te süket hülye.
Idióta vagy nyomod itt a barom szar FIDESZ dumát aztán a tudásod egy kupac szamár szart sem ér.
magyarbakancs
@Shikari: @Shikari: ""Hiába nyomod a liberálfasiszta dumát, a magyarokat nem érdekli!""
FASISZTA AZ TETVES @URVA ANYÁD AKI A VILÁGRA SZART TE BUZI
MELYIK MAGYAROKAT NEM ÉRDEKLI, A FIDESZ MAJMOKÉT?
magyarbakancs
@Shikari: TE MEG EGY @ASZ HÜLYE FIDESZES VAGY
magyarbakancs
@Shikari: Átgondolatlanul irkál hülyeségeket.
Ez nem vitatkozás érvelés amit te csinálsz.
Propaganda duma.
Te mindent amit ír a Fidesz,mond a Fidesz ,csont nélkül ki állsz mellette.
Mert ezt ök mondták.
Tényekkel alátámasztanak valaki veled szemben ,te akkor is nyomod a propaganda dumát.
Ne haragudjál de idiótának tekintenek itt nem veszed észre?
Mondtam nem vagyok elkötelezett egyetlen egy párt mellett sem.
silber13
@Shikari: A Fideszt támogatod??:-))) Te?:-)) A legkisebb gáz esetén első lennél, aki letagadna mindent! A hazudozás a véredben van és acsúti rinocérosz jó tanárod ebben.
silber13
@Shikari: Véredben van a hazudozás! Itt is hazudtál már épp eleget!:-))))
silber13
@Shikari: Ne is várj többet, csak az éhbért a förmedvény szövegeidért!:-))) Smucig ám a fidesz, nem tudtad??:)))
silber13
@Shikari: Makogsz pubi?:-)) Átmentél gibbonba? Ne félj a csúti hernyótalpasól nem fogsz banánt kapni!:-))
csak úgy....
@Shikari: neked az a mázlid,hogy nem közvetlen közelröl vagy pofátlan bunkó...
csak úgy....
@silber13: reggel 5 re már bé van állítva @Shikari: nál a wecker,ne reménykedj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.