A francia elnök és a magyar kormányfő szópárbaja mögött egy teljesen átalakuló Európa képe látszik. Miről szól a két tábor csatája? És mi mozgatja most az európai politikusok és pártcsaládokat?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@tulipan: mint azt már sokszor leszögeztem Macron nem azt mondta, hogy öt kell az ellenfelüknek tekintene, csak azt, hogy helyes ha tudják, hogy ő ellenük van! A két dolog nagyon más! =))
RonaGyuri
ne már hol van itt szópárbaj??? Köhög a bolha! =))
tulipan
@RonaGyuri: Kicsit részletesebben:

index.hu/kulfold/eurologus/2018/09/26/orban_es_macron_csataja_jon

A narancsos vezlr bolha viszont, szokása szerint tényleg KÖHÖG!
RonaGyuri
@tulipan: mint azt már sokszor leszögeztem Macron nem azt mondta, hogy öt kell az ellenfelüknek tekintene, csak azt, hogy helyes ha tudják, hogy ő ellenük van! A két dolog nagyon más! =))
Aki Én
,, bárki, aki egy zárt, védekező, nemzetállamokra épülő Európát szeretne"

Szerintem nagyon nagy hiba, hogy még mindig komolyan veszik orbánt, és úgy kezelik, mint egy őszinte, hazájáért harcoló, becsületes, elveihez hű embert.
Pedig csak egy tolvaj, aki a védelmezett európaiaktól, de leginkább saját nemzetétől vesz el mérhetetlenül. Neki a bevándorlásra való hivatkozás csak ürügy, azzal fedezi a rablást.
Tízezrével engedi be ellenőrizhetetlenül a letelepedési kötvényeseket, iszonyatos milliárdokat keresve rajta, miközben az államkasszának súlyos milliárdokba kerül.
A sokmilliárdos propaganda és népszavazás ellenére az összes idegent beengedte titokban.
De lehetne sorolni a tényeket, amik azt bizonyítják, hogy szarik Európára és a Hazánkra meg a magyar emberekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.