Nyaralás közben közben nyomtalanul eltűnt egy nyugdíjas, aki egy görög halászfaluban, Platamonban töltötte szabadságát.

A miskolci szobafestő múlt szombat óta nem adott életjelet magáról, fia, Attila utána utazott Görögországba – írja a Blikk.

„Nagyon sokat dolgozott az utóbbi időben, ezért úgy döntött, hogy megérdemel egy hét pihenést. Próbáltam lebeszélni, hiszen nem beszél nyelveket, de ő hajthatatlan volt” – mondta a lapnak az eltűnt férfi fia.

Eltűnt egy magyar nyugdíjas Görögországban

„Egy hölgy múlt hét szombaton egy bazárban még látta nézelődni. Vasárnap reggel egy befizetett hajóútra ment volna, a reggeli gyülekezőn azonban nem jelent már meg. Szellemileg és fizikailag is tökéletes állapotban van, tájékozódásban azonban elég gyenge” – tette hozzá a fiatalember.

Cikk- és címlapkép: Blikk

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Szomorú dolog ! Magyarországról csak úgy tűnnek el az emberek !
Ludmilla
de olyan apró kis település,ott képtelenség elveszni... a tenger is sekély... az emberek meg nagyon kedvesek
Ludmilla
így visszagondolva bazárt ott nem is láttam... vagy valamelyik program során elveszett a csoporttól?
fekete
Nagyon kedvesek lehetnek,ha egy ember nyomtalanul eltunik!
emerencia
@Eladott Ország: 10:18 A görögöknek még a válság miatt csökkentett nyugdíjuk is magasabb a miénknél, úgyhogy aligha irigyelnék a magyar nyugdíjast.

www.szeretlekmagyarorszag.hu/63-ezer-forintos-nyugdijbol-el-laszlo-egy-gorog-szigeten/
Eladott Ország
@emerencia: Csak költői kérdés volt, mivel a legkisebb görög nyugdíj körülbelül 500 euró (mintegy 160 ezer forint). Az átlag pedig közel 800 euró (kb. 250 ezer forint) Görögországban és
"szerencsétlenek" még nyugdíjprémiumot és bözsi utalványt sem kapnak. Hogy rohadjon meg a zsivány csúti kancigány és bandája!
emerencia
@Eladott Ország: Sejtettem, hogy nem komolyan gondoltad ezért elsősorban nem is neked szántam a válaszom hanem azoknak, akik elhitték a hazug orbánista propagandát mely szerint a görögök a válság miatti nyugdíjcsökkenés után kevesebb nyugdíjat kapnak a magyaroknál. (Pár éve egy olyan nemzetközi konszernél dolgoztam, ahol a görög szakszervezet azért harcolt mert kevesellték az enyémmel teljesen azonos munkakörben dolgozók több mint háromszoros bérét.) Sajnos minden híresztelés ellenére a magyarországi jövedelmek a felső tizedet leszámítva még mindig jóval alacsonyabbak mint az Európa szegényeinek tartott görögöké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.