Reggie Nelson London egyik legrosszabb környékén felnőve nem számíthatott fényes jövőre. Ám ahelyett, hogy a bűnözés ösvényére lépett volna, egészen más utat választott.

Tanácsért kopogtatott sikeres emberek ajtaján, többet kapott, mint gondolta volna

Fotó: Pixabay.com

Nelson elment London leggazdagabb negyedébe, sikeres és gazdag emberektől tanulni. Egyetlen fegyvere a megnyerő mosolya volt, és egy begyakorolt szöveg:

"Azt szeretném megkérdezni, milyen képességekre és lépésekre volt szüksége ahhoz, hogy most egy ilyen jó környéken élhessen. Én is szeretnék olyan sikeres lenni, mint Ön."

Persze, sokan rácsapták az ajtót, de egy férfit, Quitinn Prince-t, és feleségét megnyert az ambícióival, ezért meghívták teázni és beszélgetni. Prince elmesélte a fiúnak az életét, és a fiú mentora lett. Intézett neki egy gyakornoki állást, és támogatta, amíg el nem végezte az egyetemet. "Ez a fiú annyira szerethető, nem érdemli meg, hogy elbukjon az életben. Mikor megjelent az ajtómban, lenyűgözött a bátorsága. Erre a kurázsira van szükség, hogy az ember elérje, amit akar" – mondta Prince.

Nelsonnak meg sem fordult a fejében, hogy egyetemet végezzen, ehhez képest a 22 éves fiúnak mostanra jól fizető állása van. Minden hozzá hasonló fiatalnak azt tanácsolja, hogy kopogtasson a jó ajtókon.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.