Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban (EPP) – szögezte le a Le Monde című francia napilapnak adott, péntek délután megjelent interjúban Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság néppárti elnöke. Orbán Viktornak nincs többé helye az Európai Néppártban. Ezt megmondtam az (EPP) salzburgi csúcstalálkozóján (szeptember 20-án). Még ha tisztelem is az embert, sok összeférhetetlenséget látok aközött, amit mond és azon kereszténydemokrata értékek között, amelyeken az EPP alapul. Hacsak nem szavatolja nekünk, hogy tiszteletben tartja az EPP alapértékeit és választási programját - fogalmazott Jean-Claude Juncker. Emlékezetes, a Sargentini-jelentést úgy tudta megszavazni az Európai Parlament, hogy a Fidesz pártcsaládjának többsége is támogatta azt. Orbán Viktor is azt gondolta, hogy van esély arra, hogy a Fideszt kizárják a Néppártból. Később Joseph Daul néppárti vezető azt nyilatkozta, hogy a jogállamisági eljárás lezárásáig nem kerül sor erre. Mostanra a...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ennyi sorosbérencet még a föld nem hordott a hátán, igaz Viki?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@Csizmás Kond: október 21, 17:32
Tudod engem piszkosul nem érdekelne,hogy hányan élnek luxusban akkor ha én nem nyomorognék. Akkor sem érdekelt,mikor aktív dolgozóként éltem és láttam,hogy a nagyszüleim majd a szüleim is nyugodtan éltek a nyugdíjukból. Nem voltak vagyonos emberek,nem is örököltem semmit,mert az ingatlanjuk nem az övéké volt,az ingóságuk meg szinte semmit nem ért,de élhető nyugdíjas éveik voltak.Futotta nekik gyógyszerekre,rezsire, még nyaralni is elmentek minden évben. Ma én mint nagymama ezeket nem engedhetem meg magamnak. Na ezért bassza a csőröm az olyan here,semmit nem dolgozó férgek luxusa,mint Mészáros,Habony,Rogán,stb. Engem hagynának azon a szinten élni,mint amilyen szinten az én szüleim éltek,egy szavam sem lenne. Így,hogy van aki dőzsöl,miközben az ország nagyobb része éhezik,vagy napról napra él,bizony bosszantó,hogy mekkora különbségek vannak ember és ember közt.
Csizmás Kond
@cikicakk55: Nem piszkálni akarlak...de (ami nem azt jelenti hogy mégis hanem csak folytatom a kérdezősködést...szóval mint írod a nagyidék jól éltek de te nem...szerinted az ők idejükben jobb gazdagabb világ volt ?
...és szerintem hagynak élni csak te nem a saját életeddel törődsz hanem a másoké piszkál...
...és még ez is érdekes.. " az ország nagyobb része éhezik,"...azt melyikre érted a fideszes felére vagy a baloldaliakéra ?...hacsak nem földrajzi koordinátákban gondoltad...
cikicakk55
@Csizmás Kond: Igen, a nagymamámék jól éltek.Nem voltak soha túl igényesek,tehát nem vágytak semmi luxusra,de a kamrában mindig volt befőtt,savanyúság, a rúdon állandóan lógott pár kolbász. A szüleim szintén a nyugdíjas éveiket nyugodtan élték le. Szerencséjükre Ők már nem élték meg azt,amit én,hogy vagy eszek,vagy a gyógyszereimet váltom ki. Nem tudom,hogy a te szemedben mit jelent a "gazdagabb világ" Számomra a Nagyszülei és a szüleim is gondtalan nyugdíjas éveket éltek. Tévedsz,mert nem piszkál mások élete. Az piszkál,hogy nagyon sok nyugdíjas ember ledolgozta az élete nagyobbik részét és nem tudnak gondtalanul,nyugodtan élni a nyugdíjukból. Az is aggaszt,hogy a fiaim és az unokáim jövője mennyire bizonytalan. Mint írtam is,nem érdekelne,ha tudnám,hogy az ország azért van ebben a helyzetben,mert világválásg van. Ám azt látom,hogy Stadionokra, A politikai elitnek minden luxusra futja,még az emberek és nem csak a nyugdíjasokról beszélek,hanem a közmunkásokról, a minimál béren bejelentett emberekről, azokról akik 8-10 órát dolgoznak,még sem futja nekik elég gyümölcsre,vagy a gyermekeiknek strandbelépőkre,vagy állatkerti belépőkre,stb. A közpénz elherdálása bántja az életem.
Csizmás Kond
@cikicakk55: ...akkor azt is megkérdezném, hogy mit értesz a gondatlan élet alatt.
ugyanis szerintem ők is dolgoztak, sőt igenis dolgoztak és gondolkodtak hogy mit hogy osszanak be tehát nem úgy éltek gondatlanul mint Marci Hevesen...ebből adódóan akkor te valahol elszúrtad.
...ja és közpénz...neked nem mindegy hogy stadiont vagy bicikliutat építenek a közpénzből ?
1magyar
Valaki vigye már orvoshoz ezt a szegény embert! Az alkohol sok problémát okozhat az agyban is.
cikicakk55
@Csizmás Kond: Nem tudsz zavarba hozni,mert én tudom,hogy számomra mit jelent a gondtalan élet. Ők is dolgoztak,ugyan úgy mint én is,csak Ők a nyugdíjas éveiket nem azzal töltötték,hogy számolgatták mennyi kenyeret,húst vehetnek ahhoz,hogy fussa a gyógyszereikre, a közös fagylaltozásokra, a hétvégéken süteményekre az ebéd után. Nem jelentett gondot tüzelőt venni. Mint írtam,nem éltek luxusban,de én nagyon megelégednék olyan nyugdíjjal,ami a jelenlegi árak mellett fedezné ezeket a nem túl nagy igényeket. Bizony nem mindegy,hogy stadionokat,vagy kerékpár utakat építenek. Persze ott is túl lehet számlázni,ott is nyerhetnek a Fideszes haverok,ami azt jelenti,hogy a kerékpár út 3x kerül többe,mint ha egy hozzá értő vállalkozó csinálná. Azért nem zavarna,mert a kerékpár utakból maradna ki annyi,hogy a jelenleg hatalmas lyukakkal tátongó szociális hálót kicsit meg lehetne foltozni. Arra a sok stadionra semmi szükség,hogy nincs is annyi focista,hogy lenne rá igény.Viszont pár feleslegesen épített stadionból fel lehetne újítani a kórházakat,az orvosoknak,nővéreknek annyi fizetést adni,hogy ne külföldön akarjanak családot alapítani. Ez a kormány elszórja az Uniós pénzt és a közpénzt is minden olyan dologra,ami nekik előnyös.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.