Sussex hercege máris tudja, milyen életet kíván biztosítani születendő gyermekének: Harry herceg elárulta, milyen reményeket fűz a babához, akit felesége, Meghan Markle tavasszal fog a világra hozni! Vajon tényleg kislányra vágyik a herceg?

Harry herceg elképzelte gyermeke jövőjét, de mit szól majd ehhez a család?

Fotó: Karwai Tang / WireImage – Getty Images

A Mirror írása szerint Sussex hercege ragaszkodik ahhoz, hogy születendő gyermeke normális életet éljen, éppen ezért azt szeretné, ha a baba semmiféle királyi szerepet nem töltene be. A hírportál információi szerint a várandós Meghan Markle és Harry herceg biztosra akar menni abban is, hogy közös gyermekük királyi címet se kapjon.

Korábban egyébként megírtuk, hogy Sussex hercege valószínűleg elszólta magát első gyermekének nevét illetően, ezt pedig a Mirroralá is tudja támasztani. A hírportál arról is ír, hogy Harry herceg valóban abban reménykedik, hogy kedvese egy kislányt fog a világra hozni, erre pedig szintén a herceg szavai alapján következtet a hírportál.

Az egyik gratulációra ugyanis igencsak egyértelmű választ adott a herceg.

"Gratulálok, remélem, kislány lesz" – mondták a sussexi hercegnek vasárnap a Sydney-ben megrendezett bicikliversenyen, mire ő nevetve hozzátette: ő is reméli, hogy kislánya lesz! Bár igazából nem ez volt az első alkalom, hogy Meghan Markle férje utalást tett volna arra, milyen nemű gyermeket szeretne igazán.

Meghan Markle és Harry herceg első babája egyébként tavasszal jön majd a világra. Ő lesz a hetedik az örökösödési sorban, ám királyi címmel nem fogják őt ellátni, hacsak Erzsébet királynő nem ragaszkodik hozzá.

(Blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.