Meghan Markle édesapjának a rádióból kellett megtudnia, hogy lánya babát vár: Sussex hercegnéje nem közölte apjával a hírt.

A rádióból tudta meg Meghan Markle édesapja, hogy a lánya várandós

Fotó: Youtube.com

A sussexi hercegné édesapjának botrányos viselkedésétőlkorábban sokszor zengett a média, ám az utóbbi időben nemigen lehetett róla hallani. A Thomas Markle és lánya közötti konfliktusazonban úgy tűnik, azóta sem rendeződött, a Daily Star írása szerint ugyanis Meghan Markle nem tájékoztatta édesapját arról, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt.

Thomas Markle a rádióból értesült arról, hogy úton van első unokája, akinek érkezését a sussexi herceg és hercegné tavaszra várja. A hírportál úgy tudja, hogy Meghan Markle-nek esze ágában sem volt szólni erről édesapjának, s inkább édesanyját, Doriát kérte meg, hogy mondja el Thomasnak a gólyahírt. Ez azonban mégsem így történt.

"Éppen az autóban várakoztam a határnál, amikor meghallottam a baba érkezéséről szóló bejelentést a rádióban. Az első dolog, amire gondoltam az volt, milyen is volt az újszülött Meghant a karjaimban tartani 37 évvel ezelőtt. Arra gondoltam, az én babám kisbabát vár" – mondta Thomas Markle, aki nagyon büszke volt ebben a pillanatban, szívét pedig szeretet töltötte meg. – "Örültem a lányomnak és a vejemnek, hiszen áldás egy újszülött kisbaba, és már nagyon várom, hogy láthassam a kis Meghant vagy a kis Harryt" – mondta a sussexi hercegné édesapja.

(Blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hiaba, a protokoll... Mindenesetre szep dolog, hogy ilyen kedvesen emlekezik meg a lanyarol es a leendo unokajarol. Remelem, meg fognk tudni bekelni a lanyaval es az egesz kiralyi csaladdal, magaval az egesz nehez helyzettel.
Teljesen mindegy, hogy ki hova jut, az eredetere, a szuleire mindig kell, hogy emlekezzen, hiszen nelkuluk o sem letezne... Meghan, gondolkodj el te is egy kicsit ezen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.