Fiatalokból álló magyar sportcsapat egy tornára utazott Milánóba.

A földön üldögélve várták a gyerekek reggel óta, hogy tájékoztatást kapjanak arról, hazajutnak-e Budapestre – mesélte el a Blikk olvasója, aki szintén a kint hagyott utasok közt volt.

A gyerekekből, tinédzserekből álló magyar sportcsapat egy tornára utazott Milánóba és hétfő reggel jött volna haza a gépük. Az előttük induló repülő még felszállt,

ők azonban már azt a tájékoztatást kapták, hogy késve indulnak, később pedig azt, hogy egyáltalán fel sem száll a repülőjük

– tudta meg a lap.

Gyerekeket hagyott Milánóban a Ryanair

A milánói Bergamo reptéren a budapesti járat többi utasa is értetlenül állt a helyzet előtt, állítólag senki nem mondott nekik semmit arról, egyáltalán indul-e még repülő Budapestre.

Végül délután fél négy körül érkezett az utasokért egy busz, de továbbra is csak annyit közöltek velük, hogy valahogy hazahozzák őket.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Blikk)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
..."annyit közöltek velük, hogy valahogy hazahozzák őket."...

ez a "valahogy" érdekelne...gyanítom buszban fognak zötykölődni hazáig...
eszegfu
@wagabund: Ne legyél ilyen "kishitü"!:)) Vajna Timikének biztos eszébe jut majd, hogy ezt is elintézze szülinapi ajándékként a férjénél!:)
wagabund
@eszegfu: na, ezt el is felejtettem...ez a nő bosszúból bosszant mindenkit...van egy sejtésem, hogy nemsokára leszállóágban lesz...
eszegfu
@levarosbukta: Valahogy én is igy gondoltam...
eszegfu
@wagabund: Nem tudom eldönteni: ennyire buta, hogy tényleg nem látja az itt élők körülményeit, vagy tényleglegesen csak bosszantani akarja a népet?! Meglehet, hogy "leszállóágban" lesz... de ez nem gond... elegánsan átlibben egy másik virágra ez a kis pillangó.
Commenter
A gyerekekért is EU-s pénzen vett kisbuszt küldtek? Esetleg a felcsúti kisvasűt robog el értük?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.