Felfüggesztette a Fehér Ház Jim Acosta akkreditációját, miután heves szócsatába keveredett Donald Trumppal az elnök szerdai sajtótájékoztatóján. A CNN szerint a döntés precedens nélküli. Acosta, aki nem először szócsatázott Trumppal, azzal paprikázta fel Donald Trumpot, hogy az Egyesült Államok déli határához tartó menekültkaravánról kérdezte. A CNN fehér házi tudósítója azt kérdezte az elnöktől, miért minősítette a karavánt inváziónak. Az elnök nem volt hajlandó kielégítő választ adni a kérdésre, és elfordult Acostától, aki viszont ezt nem hagyta annyiban, és tovább kérdezett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Üdv a clubban! =)) Mi már el sem csodálkozunk az ilyeneken, sőt ha Kövér-Köteles Laca megtudja még főbe is löveti! =))
kereső
Majd megtanulják ott is!, ha trump marad az elnök,hogy kérdés nincs-válaszok meg még úgyse.Fület-farkat behúzni, és el lehet menni másik bolygóra zabot hegyezni, nem ujságiróskodni.
nezelodo
Na az ottani isten sem válaszol csak kinyilatkoztat. Lehet,hogy a hasonlóság miatt nem áll szóba a miénkkel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.