A Blikk szerint elnézést kért a légitársaság attól a michigani utastól, aki kutyaürülékbe ült az Atlantából Miamiba tartó járaton. Mi történhetett?

A cikk szerint a férfi már elfoglalta a helyet, mikor feltűnt neki, hogy kutyagumi van az ülés körül, és mindenhol a földön – "Konkrétan beleültem" – mondta. Jelezte a problémát a személyzetnek, akik nem tudták feltakarítani, csak egy papírtörlőt és egy üveg gint ajánlottak fel neki.

Eszébe sem jutna az embernek, hogy ilyen történjen egy repülőn

Letakarította magát, amennyire tudta. Mikor beszélhetett az illetékessel, ő annyira elutasítóan viselkedett vele, hogy nehéz volt megőriznie a nyugalmát.

Az út hátralévő idejére utastársai segítségével leterített egy takarót. Csak landolást követően takarították ki a gépet.

A légitársaság elismerte, hogy volt egy beteg segítőkutya a gépen, a férfinek pedig visszatérítették a repülőjegy árát. "Utasaink és alkalmazottaink biztonsága és egészsége számunkra a legfontosabb, úgyhogy megvizsgáljuk az ügyet, miközben együttműködünk a megfelelő csapatokkal azért, hogy ez ne fordulhasson még egyszer elő" – írta közleményében a légitársaság.

(Blikk)

Fotó: pexels.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ila51
Én azért megnézem mibe ülök bele :D
fekete
Ezek a haramia'k csak a pe'nz jojon,kit erdekell az utas?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.