Kézigránátot dobtak ismeretlenek az ukrajnai szociális megszorítások ellen tiltakozó egyik civil aktivista udvarába Ungváron – adta hírül csütörtökön az ua-reporter.com ungvári hírportál.

Kézigránátot dobtak egy civil aktivista udvarába Ungváron

Az esetről a lapot és a rendőrséget Okszana Pavlova, a szociális megszorítások elleni kárpátaljai útblokádokat szervező Pavlo Pavlov, a Doszta Zakarpattya (Kárpátaljának elege van) elnevezésű szervezet vezetőjének felesége értesítette. Közlése szerint hajnali három órakor ismeretlenek robbanószerkezetet dobtak házuk udvarára, amely megrongálta a kerítés hullámlemezeit. Mint elmondta, a detonáció idején kiskorú gyermekei a házban aludtak, de szerencsére senki nem sebesült meg.

A Doszta Zakarpattya a hét elején – jelenleg is tartó – útblokádokat szervezett a magas benzinárak és közműdíjak, az utak rossz állapota és a közbiztonság romlása ellen Kárpátalja több pontján. A tüntetők órákra lezárták a Csap-Kijev főutat a Vereckei-hágónál, és akadályozták a forgalmat az Uzsoki-hágó irányába, valamint Rahó térségében.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Marivelsa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
czibor41
==---Itt találsz meztelen lányok a városodban : Huit.Re/Lanyok
kereső
sztelt!!!propi-és Szerkesztősége.Szeretném felhivni a figyelmet a Btk 200§-205§ szakaszaira,az itt megjelenő hozzászólásba burkolt hirdetések kapcsán.Különösen ajánlom figyelmébe a moderátornak,ha van!!- a legenyhébb büntetés kettő év. Kéretik takaritani az oldalt,és ezeket a hirdetéseket "hozzászólásként" kiszürni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.