Egyre több dolog derül ki az angol királyi családba beházasodott Meghan hercegnéről: a kiszivárgó információk szerint a hercegné diktatórikus természetével megnehezíti a személyzet, és sógornője, Katalin hercegné életét is.

Ezért mondott fel Meghan hercegné asszisztense

Fotó: Samir Hussein / WireImage – Getty Images

A 39 éves Melissa Toubati mindössze fél évig volt Meghan személyi asszisztense, és sokak szerint neki köszönhető az esküvő sikere is. A Mirror információi szerint a hercegnének megvalósíthatatlan igényei voltak, és hatalmas nyomást helyezett asszisztensére, amit már nem bírt tovább.

A közelmúltban sorozatban kerültek napvilágra a hercegné túlkapásai: Katalin hercegnét megríkatta, mikor kislánya, Sarolta ruháját kritizálta, nem sokkal a szertartás előtt pedig légfrissítőket kért, mert a kápolna levegőjét túl dohosnak találta. Sógornőjével egyébként sem fényes a viszonya, korábban már összevesztek amiatt, hogy Meghan durván bánt a személyzettel. Az esküvő feszültségei mindenkire kihatottak, állítólag Harry herceg felemelt hangon utasította a személyzetet, hogy adjanak meg Meghannak mindent, amit csak akar.

(Blikk.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.