Mint arról korábban írtunk, a francia kormány fél évre felfüggeszti az üzemanyagadót, amely miatt rendre erőszakba torkolló tömegtüntetések voltak az országban. Emmanuel Macron viszont nem lélegezhet fel, ugyanis a Le Figaro cikke szerint a sárgamellényeseket nem sikerült ezzel megnyugtatni. A lap arról ír, hogy a tüntetők szombaton negyedszer is Párizsba mennek, és köztük sokan lesznek olyanok, akik eddig nem vettek részt a demonstrációkon. Mindezt azzal indokolják, hogy az Édouard Philippe miniszterelnök által bejelentett módosítás elmarad a sárgamellényesek várakozásától. Határozott és látható intézkedésre van szükség. A mostani nem ilyen, csupán az idővel játszanak. Azt hiszem, hogy a mozgalom folytatódik tovább - mondta Yves Garrec, a tüntetéssorozat egyik szervezője. Europress/AFP Benjamin Cauchy, a sárgamellényesek szóvivője arról beszélt, hogy a bejelentés nem kielégítő számukra. A franciák nem verebek és nem kérnek a kormány által ledobott morzsákból. Az egész bagettet

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: azt hiszem,hogy a semlyén zsoltibácsi,rád már löhetne...
RonaGyuri
@Shikari: nem, a te teljes retardációd az egyetlen végleges! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: hallod te szegény? Hitler nem verte szét Európát. Na esse tuttad.
RonaGyuri
éenyűgöző, hogy ezek szerencsétlen migráncs rettegők mennyire buták! Nem csak nem értik a francia szövegeket (akkor tudnák, hogy szélső-balosok), de nem látják, pontosabban nem akarják látni a képeket és a vídeókat, hogy az általuk rajongott sárga-mellényesek zöme kik???
RonaGyuri
@Shikari: Kétségtelen tény, s naponta többször bizonyítod is; ti vagytok, az igazi ellenség az európai kultúrának és az EU-nak, a te fajta bornírt barmok! =))
Peller Anikó
@RonaGyuri: Láma láma, a Gittler nem volt kártékony (annyira), nem feltételes módban verte szét Európát. Talán neki is az agyára ment a fidesz (habitus).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.