Az emberi jogi ügyvéd szerint Donald Trump negatív hatása több autokrata rezsimben, köztük Észak-Koreában és Magyarországban is érzékelhető.

Clooney felesége keményen beszólt a magyar kormánynak

Soha nem került börtönbe annyi újságíró, mint napjainkban – mondta az ENSZ egy csütörtöki rendezvényén Amal Clooney, a filmsztár George Clooney neje.

Az emberi jogi ügyvéd a Telegraph tudósítása szerint bírálta Donald Trumpot és politikáját, amiért az amerikai elnök korábban a sajtó munkatársait az emberek ellenségének nevezte. Clooney szerint Trump politikájának negatív hatása számos autokrata rezsimben érezhető, itt pedig példaként Észak-Koreát, Törökországot, valamint Magyarországot is megemlítette.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@KisGenyo2: Tény, hogy börtönbe még nincs, de munkája sincs, mint újságíró.
Érdekes, hogy aki negatív kritikát fogalmaz meg Orbánnal és a kormányával szembe, az biztos, hogy hülye, libsi, Soros bérenc, migráns simogató és a többi jelző, amit rögtön megkap.
Pedig a tények makacs dolgok NERtársak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ha már Donald Trumpnak hiába pucsított be a Duna-mentén is világhírű illiberális, valaki azért végre mégis meghívta Ámerikába. Igaz, csak a latinabbik felére, de az mindegy is: újabb szélsőségesedő ország baráti zsarnoka nyújtott baráti jobbot az Európai Unió iránti gyűlöletéből és annak bomlasztásából élő elfuserált jogásznak. Immár Brazília frissen megválasztott elmebetegéhez dörgölőzik és mindennek a tetejébe büszkén hírül is adja. Neki a katonai diktatúra, a halálosztagok masírozása, a feketebőrűek, melegek, baloldaliak elleni szélsőjobbos hergelés, valamint a politikai ellenfelek megsemmisítéssel fenyegetése mind olyan érték, ami előtt mimagyarok fejet hajtunk. Az Európai Unió peremén emberkedő, magát kereszténynek és nemzetvédőnek álcázó NER diplomáciai térképére immár dél-amerikai (újra) combosodó diktatúrák is felkerülnek. Tudom, hogy Azerbajdzsán, Kína, Kazahsztán, Fehér- és nem fehér Oroszország, Törökország, a Fülöp-szigetek és egyéb virágzó demokráciák után ez már tényleg smafu. Ide jutott az ember: a világ tetszőleges segglyukában hatalomra kerül valami elvetemült idióta, Orbán meg a hozzá hasonlókat félrelökve igyekszik elsőként szimbolikusan kezet csókolni neki. Szép magyar siker, a szabadságszerető magyar nép meg is érdemli.
KisGenyo2
Nagyon kilóg a lóláb!
1 kérdés: Magyarországon hány újságíró van börtönben?
Ostoba egy liba ez is. Vagy inkább úgy fogalmazom, van az a pénz!
Nessy
@KisGenyo2: Tény, hogy börtönbe még nincs, de munkája sincs, mint újságíró.
Érdekes, hogy aki negatív kritikát fogalmaz meg Orbánnal és a kormányával szembe, az biztos, hogy hülye, libsi, Soros bérenc, migráns simogató és a többi jelző, amit rögtön megkap.
Pedig a tények makacs dolgok NERtársak!
Aki Én
@KisGenyo2: Nem mondta, hogy Magyarországon vannak börtönben.
Az ostobaság nem itt kezdődik, sőt.
Azért a helyedben utánanéznék, hogy ki ez a nő és mi alapján fogalmaz meg jogos kritikát.
kokopelli
@KisGenyo2: ..tudod ki a csaj?Tudod,hogy hol és mit végzett?Tudod,hogy mennyi lehet a
családi jövedelme?Amennyíiben utánanéztél volna,nem írtál volna baromságot!
"...igaz van az a pénz" :-))))
Eladott Ország
@KisGenyo2: Nemzetstratégiailag kiemelt jó reggelt kívánok! Milyen szépen eljutottunk egy hét leforgása alatt (vagy mennyi idő volt, ebben a NER-féle időtlenségben az ember olykor elveszíti a tájékozódó képességét) onnan, hogy a 30 milliárdos propagandaholding körüli tulajdonosváltás a szükséges hatósági eljárások lefolytatását követően zárul oda, hogy francot van szükség hatósági eljárásokra ott, ahol egy ember dönt mindenben. A nemzetstratégiai értelemben kiemelt jellegen túl – nekem valamiért a közpénz jellegének megváltozása is sűrűn eszembe jut ennek kapcsán. A fidesz által közpénzből működtetett propagandagyár fogja megmenteni a nyomtatott médiakultúrát Magyarországon. (Senki nem röhög! Én sem értem, mit keres a kultúra ebben a szövegkörnyezetben.) Nem tudom, az Echo Tv, a nyolcas, vagy az Origo lesz a nyomtatott médiakultúra legnagyobb megmentője, mindenesetre én még emlékszem arra, amikor a print médiakultúra megmentése nem volt annyira fontos, hogy ne végezzék ki egyik napról a másikra a Népszabadságot. Sőt, ha jól tudom, éppen a médiafogyasztási szokások megváltozásának elkerülhetetlenségével magyarázták, hogy nincs itt semmi látnivaló. Ehhez képest most a szerény olvasottságú Magyar Idők, vagy Schmidt Mária Figyelőjének megmentése közérdek. Értem én, csak fel nem foghatom, hogy lehet ilyen gátlástalanul hülyének nézni egy országot.
lampa laz
Ezután biztosnem lesz több "Vészhelyzet" Mo-n...
almalibre
Az nem tűnt föl a jogász hölgynek, hogy Orbán kicsit régebben mozog a politika porondján, mint Trump…
Clavigo
@almalibre: Hírünk a világban,,,büszke,,meg erős,,meg ízé...Egyébként nem volt igaza a hölgynek ?
1magyar
Én még Mo-on nem hallottam egy újságíró is börtönbe került volna. Remélem nem is fog.
Sonikella
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
Desischado
Sajnos, Amal Clooney az igazat mondta. Okos nő!
Eriksson
Vajon ez a nő tudja is, hogy hol van Magyarország, vagy csak hallott róla?
Eriksson
Ha ez a nő számottevő egyéniség, miért csak úgy emlegetik, hogy "Amal Clooney, a filmsztár George Clooney neje"?
kokopelli
@Desischado: Nálad a pont!Olvasás előtt kapásból hülye a nő! Ajánlanám elolvasni azt,
hogy honnan való,mi a végzettsége,és mivel foglalkozik,különben az "öngólokat" lehet szá-
molni!Aki nyugaton nem tudja ki az az Orbán,az hülye,aki meg nem ismeri a feleségét az
meg méghülyébb! A propeller már élből úgy vezeti be,hogy kinek a neje,ergó nem is kell u-
tánanézni,...mondják (írják) az egybitesek!
Lingvist
Ez a kijelentés egy Trump elleni kritika. Mo csak ürügy.
Ludas Matyi
Maradjon a Clooney farkanal, annal tovabb ugy sem tud gondolkozni. A diplomajat is a papi kemeny dollarjai miatt kapta meg. Ha viszket a muschi szoljon Clooneynak majd bekavar. Szerintem Hungaryt összekeveri Hondurasszal!
Ludas Matyi
A nevet sem tudjuk! Hogy is hijjak Amal All Ahu Akb Ar?
papa.49
Minegy a lényeg az a szabad világban egy lapon emlegetik az országunkat Észak-Koreával, na ez az igazi szégyen !!!
Macskaszem
Szerintem nagyon is tudja miről beszél. Csak a hülyéknek nem tűnt még fel, hogy Észak-Koreásodik az ország.
Rockxy
Ha most nem mond le a zorbán, akkor má' soha! :)
kokopelli
@Macskaszem: ...csak a magyarnyelvű cikk mutatta be úgy,hogy a Clooney-nak a neje!
Nem csak Ludas Matyit kellene nézegetni a narancsosoknak! Nyugatabbra mindenki ismeri
a házaspárt! Az a baja,hogy ismeri a világot! ;-)
Ludas Matyi
@papa.49: Nem hinnem, hogy eszak koreaval egyenlö lenne a magyarorszagi politikai helyzet, de a hasonlatok neha tullönek a valosagon. Ott ahol nincsen Internet, Google, Facebook, a kormany tagok ott es azt a nöt dugjak meg akit kivalasztanak, nem hagyhatjak el az orszagot, nem hinnem hogy ez jellemzö lenne Magyarorszagra. Inkabb a jelenlegi polikai helyzet hasonlit a Sztalini es a Nicolae Ceaușescu rendszerre azzal inkabb egyetertek, mert akkor is a kormany tagjai, a kormany csaladtagjai raboltak szet az orszagot es akik ellenük szoltak, felleptek azt egyszerüen "eltüntettek."
papa.49
@Ludas Matyi: Igen a hasonlat MÉG TÚLZÓ DE MEDDIG ???
cikicakk55
@Eriksson: tegnap 08:24
Azért így írnak róla,mert az embereket sokkal jobban érdeklik az akció filmek,mint a politikus hölgyek.George Clooney ráadásul charme-os színész, a nők ideálja,még a feleségéről szinte soha nem írnak. Ő nem a vakunak mosolyog,nem agyon plasztikázott merev arccal bámul a kamerába. Ő dolgozik,még hozzá nem is akár mit. Meg van hozzá a diplomája a tudása. Ez viszont nem érdekli az embereket.Esetleg akkor felkapnák a fejüket,ha mind ezeket amit itt leírtak meztelenül egy kamerába is elmondaná.
cikicakk55
@Ludas Matyi: ma 08:22
Orbán Ceausescut már rég túllépte úgy aljasságban,mint a diktatúra kiépítésében. Még nem vagyunk ott ahol Észak- Korea van,de igen csak közelítünk. Még nem látszik annyira,hogy nincs szólásszabadság,mert egyenlőre csak azokkal tudnak mit kezdeni,az az bosszút állni,akiknek van ( még) munkahelyük.Esetleg a családjuk tagjain,vagy a gyermekeiken keresztül. Minden esetre nagyon sok ember vesztette már el az állását azért,mert nem akarta elismerni,hogy Orbán maga az Isten. A munkáját, a megélhetését, a jövőjét vették el. Amennyiben szerencséje van,akkor fogta a családot és el ment ebből az országból. A mai napig vannak akiket fenyegetnek,hogy jól gondolja meg mit lájkol a facebookon. Nem sokáig tart a kormánynak 40-50 új törvényt lenyomni az emberek torkán és akkor az már Észak- Korea határa.
Eriksson
@cikicakk55: Ilyen a bulvárújságírás. Ez esetben mintha azt sugallná a cikkíró, hogy nem kell komolyan venni ezt a dumát, mert csak egy színész felesége mondta. S ha véletlenül nem tudja az olvasó, hogy ki ez a nő, akkor az jön le, hogy ez egy akárki, aki csak úgy össze-vissza fecseg. Mellesleg szerintem is csak össze-vissza fecseg.
Yoda69
Teljesen igaza van Clooney asszonynak.
Eladott Ország
@KisGenyo2: Nagy genyó. Amelyik újságíró nem a fidesz szája íze szerint ír, vagy ahogy azt tollba mondják neki, azt kirúgják. Ilyen egyszerű. Amióta az ország összes megyei napilapját felvásárolta ez a rohadék kormány, azóta csak fideszhíradót lehet olvasni. Szennylap lett az ország összes országmegyei napilapja. A megyei napilapot azóta le is mondtam. A csúti cigány strómanjának nem fizetek egy kannyit sem.
cikicakk55
@Eriksson: tegnap 21:16
Szerintem nem fecseg össze-vissza. nagyon is okos és tanult nő. Érdemes rá úgy is figyelni,mint politikusra,nem csak úgy mint egy macsó színész feleségére.Természetesen ettől még lehet,hogy neked van igazad. Én a saját véleményem írom le mindig és van,hogy nem egyezik mindenkével. Na de ezért van a fórum,hogy mindenki elmondhassa a saját véleményét.
tudode
Ez az egész olyan morbid, mint a Dollár papa anno, mint a mi Európapánk AKI SOSEM VOLT GAZDAG és nem is lesz
.
---- Dollár papa
www.youtube.com/watch?v=oQwGRX6N9tA
.
Bármerről fúj a szél, csak LÓVÉ for side szaga legyen!
Eriksson
@cikicakk55: Tökéletesen egyet értek veled abban, hogy egy fórum azért van, hogy mindenki elmondhassa a saját véleményét. Én kifejezetten élvezem ha egy-egy témát körbe lehet járni személyeskedés, trágár beszólások, és rosszindulatú okoskodások nélkül.
Ennek az Amal nevű hölgynek az esetéhez csupán azért szóltam hozzá, mert kifejezetten tahóságnak tartom, ha egy újságíró (vagy bárki) úgy emleget vaklakit, hogy valakinek a valakije, mert ebből igazán nem derül ki, hagy a szóban forgó személy kicsoda.

Ettől függetlenül ugrok, ha valaki, Isten tudja ki, úgy kritizál, vagy állít valamit, hogy fogalma sincs miről beszél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.