Vasárnap este esett egymásnak több mint 60 ember, egyiküket halálosan megszúrták. A rendőröknek is erősítést kellett hívnia a helyzet megoldására.

A Székelyhon.ro cikke szerint vasárnap este több mint 60 fő esett egymásnak a székelyudvarhelyi Budvár utcában. Egy férfit megkéseltek, öt embert szállítottak körházba, de az egyik sérült elhunyt.

Hatalmas tömegverekedés volt Székelyudvarhelyen, egy ember meghalt

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A cikk szerint egy körülbelül 200 fős tömegből pedig jó hatvanan verték egymást két lakóház mögött egy sötétebb területen. A rendőrségnek erősítést kellett a helyszínre hívnia, hogy a helyzetet kezelni tudják. 

A cikk szerint a később elhunyt férfi mellkasszúrással érkezett az egészségügyi intézménybe, ahol megpróbálták megmenteni az életét. 

"Egy másik férfi mellkasi és felkarszúrás miatt került a sebészeti osztályra, őt megműtötték. Az intenzív osztályon is ápolnak egy sérültet, őt lapáttal ütötték fejbe és emiatt koponyasérülést szenvedett. Egy férfit térden szúrtak, ő nem kellett kórházban maradjon, a sérülés összevarrása után kihallgatásra vitte a rendőrség. A 20-45 éves korú sérültek közt egy nő is volt, őt a szemöldökén érte késszúrás és ütés is érte, amelyek következtében arckoponya-sérülést szenvedett, őt a szájsebészeti osztályon kezelik" – olvasható a cikkben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az "" igazmagyarok"" nem tudták eldönteni, hogy a következő szavazáson milyen sorrendben járuljanak az urnához és aztán a Fidesz-kasszához. A külhoni magyarok útleveléhez és a magyar igazolvány mellé ezentúl sorszámot kell majd tépni.
nezelodo
Mindig a magyart 'báncsák", megint egyel kevesebb szavazó maradt a nemzethy tesó halálával.
papa.49
A nációjukat nem kell találgatni !!!
namihami
Az "" igazmagyarok"" nem tudták eldönteni, hogy a következő szavazáson milyen sorrendben járuljanak az urnához és aztán a Fidesz-kasszához. A külhoni magyarok útleveléhez és a magyar igazolvány mellé ezentúl sorszámot kell majd tépni.
nezelodo
@zildikó: Nem szorulnak azok segítségre. hogy oka legyen a bökő elrántásának, megy az nekik saját kútfőből is. Csak szétválasztani nem szabad őket, mert egy emberként a békítőre támadnak, felejtve azt, hogy az előbb még miért egymást bicskázták.
bakcsubakka
Megvagy kedves szarházi durbincs??? Látod baromarcú,ha magyar lennél,téged is bántottak volna ! De jó,hogy tudsz hazudni buditöltelék ! Ezt most megúsztad !
Jobb ha a ???nem vagy embernek ,se szarnak:::::::(679136 000- 00 WC ) jó vebejukáció címen jelentkezz,de előtte mossá' fogat,meg a retkes seggednek se ártana egy alsómosás 20% os ecettel ! és nemutolsósorbankedvesleendősógoromweddbetearabokplajbászát ,mert az enyémbőlnemkapsz !
Ne szívózz, mert nem leszek az apád !
Pedig a muttered vár ma estére a bokorpecóba a réti luczeréna boglyában !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.