A kedd este St­ras­bourg­ban tör­tént lö­völ­dö­zés­ről egyre több rész­let derül ki. Szem­ta­núk sze­rint a ter­ro­ris­ták csa­ta­ki­ál­tása, az Allah akbar is több­ször el­hang­zott a me­rénylő szá­já­ból. Az észak-afrikai származású, ám a már Strasbourgban született Cherif Chekatt kedd este több lövést is leadott a francia város karácsonyi vására közelében. A jelenlegi információk szerint három embert megölt, 14-et megsebesített, közülük többeket súlyosan. A német Bild nevű napilap értesülései szerint több szemtanú is egybehangzóan azt állította, hogy a merénylő a lövések leadása alatt és után azt kiabálta, hogy Allah akbar, vagyis Allah a legnagyobb.

(Forrás: ripost.hu, durbincs által)

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@durbincs: Dehogynem, csak gondoltam megemlítem, ha már ennyire lényeges a külföldi származás.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@tulipan: maga@csak húgy...: vagy rakat @kula: is is ?
tulipan
@durbincs: TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Hord el magad, Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Ez itt, nem szexlap!!!
durbincs
@tulipan: @tulipan: maga@csak húgy...: vagy rakat @kula: is is ?
tulipan
@durbincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Te bűzös undormány! Nevetslges senkiházi, romány! Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel !!
durbincs
@tulipan: magának jó a hemoglobinja ? mert ma nagyon 1silány ?
tulipan
@dur00bincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Na, mi van? Most az orvosi szótárban lapozol? Te tudatlan majom, bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! : azt Te újra csak sertéstelepi ápolö vagy ? ha egy malacka is megdöglik, akkor véged van ? tudod-e? Te rettenet 50IQ-s balfácán,
na kezd csak el azonnal hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, Te torz törpe zseni ?Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel, úgyis csak pár bani !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. August 7., 18:49
Meghalt Reigl Judit