A kedd este St­ras­bourg­ban tör­tént lö­völ­dö­zés­ről egyre több rész­let derül ki. Szem­ta­núk sze­rint a ter­ro­ris­ták csa­ta­ki­ál­tása, az Allah akbar is több­ször el­hang­zott a me­rénylő szá­já­ból. Az észak-afrikai származású, ám a már Strasbourgban született Cherif Chekatt kedd este több lövést is leadott a francia város karácsonyi vására közelében. A jelenlegi információk szerint három embert megölt, 14-et megsebesített, közülük többeket súlyosan. A német Bild nevű napilap értesülései szerint több szemtanú is egybehangzóan azt állította, hogy a merénylő a lövések leadása alatt és után azt kiabálta, hogy Allah akbar, vagyis Allah a legnagyobb.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
@durbincs: Dehogynem, csak gondoltam megemlítem, ha már ennyire lényeges a külföldi származás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Werlissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
sokanvagyunk
Allahra!... Strasbourgban született, ő már saját nevelés.
tulipan
@durbincs: Te hülye narancsos segglyuknyaldosó. félfaroknyi Sügér! Tetszik, ugye,ploesti bánycsakecós kukakalók, amikor a szaros narancsos segget nyalkdokolhatjátok? a haveroddal, Shikarival együtt? Bűzös, mocskos nyelvű, herélt szarkupacok!!!
cs.n.
Az áldozatok egyike egy afgán származású autószerelő volt, másik egy thaiföldi turista. A jólértesült ripost ezek szerint még nem tud róla.
cs.n.
@durbincs: Dehogynem, csak gondoltam megemlítem, ha már ennyire lényeges a külföldi származás.
tulipan
@durbincs: Te hülye narancsos segglyuknyaldosó. félfaroknyi Sügér! Tetszik, ugye,ploesti bánycsakecós kukakalók, amikor a szaros narancsos segget nyalkdokolhatjátok? a haveroddal, Shikarival együtt? Bűzös, mocskos nyelvű, herélt szarkupacok!!! Te polesti bányaüledék!
Tünj innen mielőbb!
olivér
@cs.n.: ebben a tudatilag beszűkült állapotban nem válogatnak az ilyen figurák.Lövöldöz amíg tud és van kire.Ezeknél-a muszlim hitharcosoknál-a cél Allah tetszésének és a hitharc közbeni vértanúhalálnak az elérése,mert a Korán szerint csak ez az egyetlen egyenes és biztos módja van Allah mennyországába való bejutásnak.A többi Allah-hívő számára nincs garancia,biztos ígéret a mennybe jutásra.A kereszténységben az Isten mennyországába való bejutás feltétele a Megváltóba,Jézusba,az ő váltságáldozatába vetett hit,tehát nem a Te erőfeszítésed fog a mennyországba vinni !A többi vallásban a Te erőfeszítéseid eredménye a túlvilági sorsod,e vallások sajátos tanításai szerint,már ha egyáltalán hisznek a túlvilági létben.Például a buddhizmus nem hisz ebben.
olivér
@durbincs: Nagy -Britannia elutasította egy pakisztáni halálra üldözött keresztény nő Asia Bibi menedékkérelmét,nehogy a helyi muszlimok vérszomját felszítsa a dolog.Ezt el is ismerték,ez volt az elutasítás hivatalos indoka.Itt tart ma Nyugat-Európa.Tehát,a politikusaik számolnak az Iszlám erejével,agresszivitásával,az aktív hívőik sokmilliós tömegével.A materialista fehér polgároknál ilyen kérdés fel sem merül.Ezeket a politikusok orruknál fogva vezetik,lásd pl. a nevezetes angliai esetet,ahol kislányok százait erőszakolták meg paki muszlimok és a helyi politikusok,rendőrök,sajtó eltussolta az ügyeket,évek után kerültek csak nyilvánosságra egy bátor képviselőnő akciója után!Ez Angliában történt a modern demokrácia bölcsőjében,nem Észak-Koreában vagy Szudánban. Az Iszlám külön utakon jár,egyre erősebb érdekérvényesítéssel,ahogy a számarányuk nő,lásd a paki londoni polgármestert és megszólalásait.Világosan egyengeti az Iszlám erőszakos hatalomátvételét.Azt mondja,meg kell szokni,hogy a nagyvárosokban vannak ilyen erőszakos esetek,ez ezzel jár,aki máshogy gondolja menjen a francba(vagy megöljük azt is),tehát nekünk van igazunk,szokj hozzá.Ellenálló ideológia pedig nincs!Bécsnél anno ideológiai alapon összefogva megállította őket Európa,ma ilyen eszme az európai emberben nincs,tehát engedni fog.Ismerős német elit nemesi család lánya,már a Koránt tanulmányozza,megtért-hogy szívből vagy színből ,nem tudhatom- a családja emberemlékezet óta a csúcson van,most is megértették az idők szavát,gazdag muszlim férfiak társaságát keresi ez az egyébként eszméletlenül okos,sikeres nő.Nem érdemes indulatoskodni,ezek a tények Európában.A kérdés,hogy nálunk marad e a polgári,ellenálló kormány vagy kormányváltás után a jelenlegi ellenzék felül a Soros-expresszre.Ez is rajtunk kívül álló ügy,nekem is csak egy szavazatom van,mint mindenki másnak,utána meg már senki véleményét nem kérdezik majd ,teszik amit elterveztek.Ugyanúgy,ahogyan annak idején a kommunizmust is kitalálták és...
tulipan
@durbincs: Te hülye narancsos segglyuknyaldosó. félfaroknyi Sügér! Tetszik, ugye,ploesti bánycsakecós kukakalók, milyen finom is az. amikor a szaros narancsos segget nyalkdokolhatjátok? a haveroddal, Shikarival együtt? Bűzös, mocskos nyelvű, herélt szarkupacok!!! Te mocsok, ploesti bányaüledék!
Tünés innen, mielőbb!
tulipan
@durbincs: TE HÜLYÉBBNÉL is hülyébb narancsos segglyuknyaló félfarokni SÜGÉR ! Hogy ityeg az a minivirsli ftyeg nálad??? az a 30IQ-s 30milis & Sexmanias-bálvány,a Ploesti a bányakecokban?? Jól megy a bolt a haver 102 éves Shikarival, mióta házhoz mentek, kinyalni a szaros seggeket??? Hord el magad, Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Ez itt, nem szexlap!!!
tulipan
@durbincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Te bűzös undormány! Nevetslges senkiházi, romány! Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel !!
tulipan
@dur00bincs: Hülye narancsos segglyuknyaíó, félfaroknyi Sügér! ! Nagy rakás Szar vagy, a minivisliddel, ott a Ploesti bányakecódban! Te degenera gumbolett ..!!! Ploesti ipari hulladék, kukalakó! Barom agyatlan ! Na, mi van? Most az orvosi szótárban lapozol? Te tudatlan majom, bűzös undormány! Nevetséges, sötét, senkiházi, romány! : azt Te újra csak sertéstelepi ápolö vagy ? ha egy malacka is megdöglik, akkor véged van ? tudod-e? Te rettenet 50IQ-s balfácán,
na kezd csak el azonnal hozni a veder vizeket a vályúkhoz ? mert ki leszel rúgva, Te torz törpe zseni ?Tünés innen! Menj a Ploesti bányahirlapba! a sexhirdetéseiddel, úgyis csak pár bani !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.