Valószínűleg ő a legmagasabb rangú európai politikus, aki a magyar miniszterelnököt ezen a néven emlegette.

Guy Verhofstadt, az Európai Parlament liberális frakcióját (ALDE) vezető politikus (aki korábban Belgium miniszterelnöke is volt 1999-2008 között) vasárnap beállt a sorba, és a budapesti tüntetésekről posztolt ki egy élő videót a Facebook-oldalára, miszerint az embereknek elege lett Orbánból és csapatából, és a szabad médiáért tüntetnek.

Guy Verhofstadt Simicska híres mondásával posztolt Orbánról és a tüntetésekről

A bejegyzésben nem is ez volt az érdekes, hanem a hashtag: #O1G – vette észre a 444.

Guy Verhofstadt Simicska híres mondásával posztolt Orbánról és a tüntetésekről

Fotó: Facebook/Guy Verhofstadt

Több tüntető is ilyen táblákat vitt az elmúlt napokban (még az angliai szimpátiatüntetésen is), ezzel utalva Simicska Lajos elhíresült mondatára, miszerint 

Orbán egy geci.

A 444 szerint jó eséllyel Verhofstadt a legmagasabb rangú európai politikus, aki a magyar miniszterelnököt gecinek nevezte.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Úgy gondolom az EU-nak rendkívüli ülésen kellene értékelnie a történteket!!! Az EU Néppártnak meg végre észhez kellene térnie, hogy a fidesz vezette orbán nem közéjük való, vagy ők is bűnpártolok???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Úgy gondolom az EU-nak rendkívüli ülésen kellene értékelnie a történteket!!! Az EU Néppártnak meg végre észhez kellene térnie, hogy a fidesz vezette orbán nem közéjük való, vagy ők is bűnpártolok???
creativehun
Amig az EU tesze-fosza, töketlen módon az időt húzza és újabb pénzeket pumpál ebbe a rendszerbe addig Orbán hatalma biztosított. Ők lehetnének az elsők akik kiomndhatnák amit valójában mindenkit tud...ez egy autokrata rendszer egy -lassan már nem is titkolt- diktatura,amely a miniszterelnök szóhasználatában illiberálist jelent. Vétkesek közt cinkos aki néma...
tulipan
@KisTehen: Légy Te csak egészen NYUGODt! Verhofstaft pontosan tudta, mit Írl e!!! Neki ugyan ez a véleménye nevezettről!!!
Peller Anikó
@nagyMarha: nem új világ, volt már rá példa, hogy közmegbecsülésnek örvendező politikusok legecizték nőtársukat. Sokat.
Nessy
@KisTehen: Istenkém! A mi hőn szeretett vezérünk és az ő külügyére csak lehülyézni szokta aki rosszat szól róluk! A többi jelzőről már nem is beszélve.
Miután Magyarországon közellenségként plakátolták ki, joga van véleményt nyilvánítani! Tiszteletben tartja a "kultúránkat", különösen ha Bayer Zsoltot olvas!
Commenter
@Nessy: Guy Verhofstadt ismeri és szereti Magyarországot. Ismeri történelmünket, kultúránkat. Magyar politikusról ilyen hangnemben aligha nyilatkozott másik politikus valaha is. De megértem Verhofstadtot akinél ov és tettei már többször és többszörösen kiverték a biztosítékot.Verhoftadt nem ellenünk haragszik hanem értünk, amikor káromkodik és üvölt. Többször mondta már hogy ov rendszere nem egy hibrid rendszer és már-már alig tartalmaz demokráciát. Ov maradék eszét is elvette a saját hatalma és a foci-imádata. Guy Verhofstadtnak köszönjük, hogy a tüntetőket ilyen nyíltan és bátran támogatja.
kokopelli
A legegyszerűbb kidumálás az,hogy a magyar nyelvet a világon senki nem tudja
lefordítani,ergo nem is érthetik "külföldiában" a történteket!! Primitív elferdítés az
orbánféle nyaloncoktól !Hányan kérdezik,amikor káromkodom,hogy mit jelent,mert
már a hangsúlyból sejtik,hogy csak trágárság lehet...!Mindent le lehet fordítani...!
papa.49
Jól látja belga, abból lett, de sokunkkal ellentétben ez az is MARADT !!!
Aki Én
@KisTehen: Gondolom azt bölcsnek találod, mikor orbán csicskái naponta ilyen stílusban jellemeznek külföldi politikusokat.
szep napot
Verhofstadt nem geci. O egy rosszul sikerult biologiai kiserlet mellektermeke.
tulipan
@kokopelli: Mikor kint voltm Hollandiába és ey szót sem tudtam, csak lssan tanultam meg, de káromkodni néhány nap utn tudtam, mert az ember sokat hallja és megfigylei mikor, mire mondják! :)
kokopelli
@tulipan: ...nekem németre kellett lefordítanom a káromkodásaimat! Nagyon hamar
megjegyezték a kollegáim,és akár még magyarul is használták...nevetve! Élvezték,
hogy a kívülállók nem tudták,hogy ők mit mormolnak!Mi meg csak kajánul összenéztünk...(;-))
cikicakk55
@tulipan: ma 13:44
Ez tényleg érdekes amit írsz. Én még lánykoromban a hetvenes évek közepén voltam az akkori NDK-ban Megismerkedtem a Bolgár fiúval,de mind a ketten németül beszéltünk egymással,viszont 2 hét múlva profin káromkodtunk egymás anyanyelvén,de a " szeretlek"-en kívül semmit nem tanultam meg Bolgárul és Ő Mem magyarul.Csak,hogy a cikkhez is szóljak,ne legyek offolva. Orbán tényleg az,így igazat mondott Guy Verhofstadt.
namihami
@Jozefina: Addig (tavaszi választás) nem is számíthatunk a Néppárt lépésére, amíg a voksok száma a választáson ki nem alakul. Ha az Orbán nélkül is elegen lesznek, akkor kihajítják őket. Ha nem, akkor ez megy tovább. Eddig is ezért kellettek és a szükség dönt majd tavasszal.
Egyetlen esély van a változásra, ha valamely (számomra) elképzelhetetlen esetben elzárnák a pénzcsapot és emiatt az Orbán kilép az Unioból. Eddid is csak a pénz tartotta és tartja ott. Anélkül viszlát Európa és jöhet vissza a "" Tovariscsi most nem konec!)"" esete. Évek óta oda ágyaz.
Clavigo
@Shikari: Muhahaha-ha-ha,,,, te bozgor...:)))))) Azt sem tudod,,hogy hogy néz ki egy Martens-bakancs,,te idióta bocskoros oláh..
Langemonka
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
kokopelli
@Clavigo: Honnan tudná? Amennyiben jól emléxem a tinik hordták nálunk
mindenféle szinben,akár még,bő térdszoknyához is? ;-))
Clavigo
@kokopelli: :))))) .:))))))) bizony...:))))))
kokopelli
@Clavigo: A lányom akart mindenáron,és még nekem kellett megvédenem az
anyjával szmben,aki azt vetette a szememre,hogy
"persze,mert te meg azt a mázsás 'CATERPILLAR'-t hordod" ! (;-))
Clavigo
@kokopelli: :)))))))))DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))9
csipetke
De jó fej! Eddig is szimpatikus volt a pacák,ezért a húzásáért pláne...
tulipan
@durbincs: Mi van, hülyécskeTe narancsos segglyuk kinyaló féffaroknyi Sügér?? pont Te mondjod a bérgunár ? itt ajvékoltsz rományul korlátolt ? 1/2 h-ig sem emlékszel,vagy agyi zsibbadt- vagy nem akarsz ? mesélj már te semmi talpig férfi Ploestiből ? azt melyik omlott
Ploesti bányavágatba randevúzgatsz esténként , azzal a kedves Shikarival jó még a bukkéja ? mesélj mán itt Ploestiben, sokan drukkolnak ám a frigyetekért 5milis ? ,a régi bányakecdból, Te a rég kifeslett üresfejű, dongó donga ?Ploesti silányovics ?látni a betűvetés-fonás nincs a véredben,de a vetőmag meg hullik a szádból?
Ploesti-bánya tahó ? igaz Durbincs ? mert hiszen ez is Te vagy kukalakó ? S Csak Átlátszó Süvegcukor .y../S Csak Átlátszó Süvegcukor..ez most a Shikarinak / azt nehogy má még az a 30IQ-d ide fagyjom...
csak úgy....
@Shikari: te meg a sorsos? :) mesélj még tibink...
tulipan
Orbán Viktor az, aki
― (ifjú)kommunista lett, amikor attól remélt hasznot;
― kommunistaellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― liberalizmusellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― vallásos lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― Trianon-gyászoló lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― oroszbarát lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-párti lett, amikor attól remélt hasznot;
― EU-ellenes lett, amikor attól remélt hasznot;
― konzervatív lett, amikor attól remélt hasznot;
― illiberális lett, amikor attól remélt hasznot;
― III/IV-es együttműködő lett, amikor attól remélt hasznot;
És ezt az álszent, hazug prófétát imádják, akik tőle remélnek hasznot!
tulipan
DR Eric CARTMEN
... Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket, és mi ezt szó nélkül hagyjuk. Piros pötty van a fenekükön, pávatoll áll ki belőle, nem tudják, ha Kósa mond valamit Debrecenben, attól a tőzsde megmozdul Londonban. Ezek akarják a 21. században a maguk képre formálni a világot.
Európa közepén minden ellenállás nélkül tudnak tönkretenni és felszámolni egy országot. A butaságot unortodoxiának nevezik, a diktatúrát demokráciának, a lopást megvédésnek, a veszteséget nyereségnek. Semmi máshoz nem értenek, csak a hazugsághoz: mondd az ellenkezőjét annak, ami van. Ha az ellenzék kormányoz, akkor üvölts, hogy lejáratják Magyarországot, ha már az ENSZ-ben is az Orbán-kormány fasizmusáról beszélnek, mondd azt, hogy a szabadsághoz bátorság kell. A szabad világból való kirugdosást nevezd az igazi szabadságnak.."
tulipan
@durbincs: Aha, Te hüykécske narancsos segglyuknyaló, félfaroknyi Sügér! Szóval,, akor te afgán is vagy? Oszt mennyi áron mennnél Ploestiben tünteni? Te rakás kula = Szar,
a szemetes=Kuka mellől? Na persze a nyaldosott segg ellen ,mégsem lehet lehet, ugyi? Külöban ki fizetne? Igaz, Te minivislis torz törpe?
tulipan
@Shikari: Jó lesz vigyáznod, Te Hajdúsági krémsajthuszár! Csak a fokos feje lesz kinn a seggedből nyomorult, a nyele benn marad!
tulipan
@durbincs: Aha, Te hüykécske narancsos segglyuknyaló, félfaroknyi Sügér! Szóval, akkor te, nemcsak román,de afgán is vagy? Oszt mennyi áron mennnél Ploestiben tünteni? Te rakás kula = Szar, a szemetes=Kuka lakásodmellől? Na persze, a narancsos nyaldosott segg ellen ,mégsem lehet lehet felszólalmn,, ugyi? Külöban ki fizetne? Igaz, Te nyűves herélt, szaros nyelvű, minivislis torz törpe?
tulipan
@Shikari: Te buta Vándorcigány! Fölösleges, hiszen, ami jó, az jó!!! Jó lesz vigyáznod, Te Hajdúsági krémsajthuszár! Csak a fokos feje lesz kinn a szaros seggedből nyomorult, a nyele benn marad!
tudode
Fuí Verhofstadt nevelheti a mi kis POCAK NÁCI-KÁNKAT:
.
----- Guy Verhofstadt felszólalása
.
www.youtube.com/watch?v=USrsXBOvHeM&t=7s
.
Az EU vásott kölke ugyanugy pislog, mint amikor zsenge korában György Péter ráolvasta a székházmutyit!
.
Amit itthon nem OLVASNAK az okos-KÁRA, azt megkapja az EU-ban, ahol az előző kormány érdekében sürgette, hogy vonják meg az EU-s lóvét, amelyről volt itthon meghallgatása is
.
---- Orbán Viktor Bizottsági Meghallgatása 2006
.
www.youtube.com/watch?v=3cMoyq-zv6A
.
Ilyen múltja keveseknek van, mindig KIDUMÁLJA MAGÁT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.