Arra gondoltunk, hogy cserébe egy hardveres Trezor One kriptopénztárcáért indítunk egy felmérést, mert nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy Te, Kedves olvasó hogyan találtál ide, mit gondolsz a kriptovilágról, mennyire vagy benne? Vegyél részt a játékban és nyerj! Most akkor is hallathatod a hangodat, ha nem akarsz megjelenni a neveddel (email címeddel), bár akkor nem veszel részt a sorsoláson, de elmondhatod, hogy Neked mi a véleményed! Ha kitöltöd a kérdőívet és az első lépésben megadod az email címedet, akkor részt vehetsz sorsolásunkon, amelyen egy Trezor One hardveres kriptopénztárcát sorsolunk ki, amely eredményét 2019. január 2-án Facebook oldalunkon publikáljuk, csatlakozz most, hogy ne maradj le!

Forrás: virtualis.cash
Feltöltő: hr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hr
@Szeparepa2: Szia! Ez egy technológia, nem lufi. Sajnos idehaza nagy a lemaradás és kevés a tudás - ebben a témában is. A blokklánc technológia, az AI (mesterséges intelligencia) és a VR (virtuális valóság) megállíthatatlan, olyannyira, mint az intenet. A háttérben rendkívűli erővel dolgoznak azon napi 24 órában, hogy a jelenlegi instabil helyére egy decentralizált megoldást adjon az emberek kezébe, ahol mindenki a saját bankja. Hidd el a bankok a csalók és a hiénák, mi sem támasztja ezt jobban alá, hogy gőzerővel dolgoznak azon, hogy a kriptot irányításuk alá vonják és a teljes tudatlanság állapotában tartsák az embereket. Nézd a Venezuela-i példát. Ott nem volt más lehetőségük az embereknek, minthogy bitcoinba tegyék a pénzüket, azt az egyet nem tudják elvenni tőlük. Érdemes elmélyedni alaposabban a témában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.