Magyar szakácsok főztek ünnepi ebédet a szegényeknek Rómában vasárnap, a menü marhapörkölt volt tarhonyával, vitaminsalatával és csemegeuborkával. Idén vízkeresztkor a kapuvári Ízvadász Egyesület tagjai készítették az ebédet a Szent Egyed katolikus közösség római menhelyén, ahol hosszú sorokban álltak az emberek a magyar ételekért.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

czibor0101
-Listát val vel meztelen lányok-meztelen lányok kiadták itt van : My.Su/Lanyok
Cicamama55
KDNP-s urak! Itthon úgy befedi Önöket a narancs sárga köd, hogy a szemük, szájuk, fülük eltömítődik tőle! Mert ugye itthon nincs szegéség, nincs szegény gyermek, ku.va jól élnek a családok?! Itt csak a Fidesz van, meg a hű, meg a há-j! :(( Ideje lenne már lemosni magukról a szennyet! Önöknek a pápa szavait kellene követni, Erdős Péterrel az élen! Szó nélkül hagyják, hogy a pápát alázzák a maguk cimbijei, miközben a kereszténységükkel takaróznak? Milyen keresztény emberek maguk, akiket a hatalom így megrészegíthet! Szégyenlem, hogy valamikor Önökre szavaztam! Életem legnagyobb ballépése volt, máig bánom!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.