Tüntetést tartanak ma délután Brüsszelben az Orbán-kormány ellen, az Ujhelyi István-féle Radikális Európai Demokraták (RED) szervezésében. A 17 órakor a Robert Schuman téren kezdődő eseményen Ujhelyi mellett felszólalnak a RED, a Momentum, a Párbeszéd és az LMP képviselői, de szót kap Judith Sargentini, a Zöldek holland képviselője is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Először elnéztem és azt olvastam,hogy " baleset érte a Miniszterelnököt" Már pont dobni akartam egy hátast,mikor leesett,hogy csak egy autó a konvojból. Úgy még is... Hány autónak kell kísérnie a Miniszterelnököt,ha megy valahova? Nem vagyok egy matek zseni,de gondolom minimum 20 autó és mindegyikben ül négy izomagy. Havi fizujuk gondolom az én nyugdíjamnak a tízszerese. A húsz autóban ül 80 ember, havi egy milláért./fő Akkor ehhez még hozzáadjuk a benzin árát és már meg is van,hogy miért szakad le a mennyezet a kórházakban. Miért nem futja rendes bérre az embereknek. A pohosnak kell a biztonság. Az aki neki ment a konvojnak nem tudta melyikben ül a csuti? Miért nem térképezi fel előtte a terepet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.