Nem tervez magyarországi látogatást Judith Sargentini az Európai Zöld Párt holland képviselője. A Hírklikknek adott interjújában ugyanakkor üzent a szombati országos megmozdulás-sorozatra készülő magyaroknak. „Nem vagytok egyedül!” – üzente a január 19-i  demonstrációkra készülő magyaroknak a holland politikus, hozzátéve: „az Európai Parlament kétharmada is mellettetek áll”. Világossá tette ugyanakkor, hogy...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Shikari: Nemhogy nem vagyunk egyedül, de a túlnyomó többség ellenetek van. Na, ha ezek egyszer megindulnak... És úgy látom, már készülődnek :) Ráadásul a fiatalok, a jövő reménységei rühellik a magadfajta hazug, uszító, nemzetellenes, hazug geciket.
Fuss kakukk, fuss...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Shikari: Nemhogy nem vagyunk egyedül, de a túlnyomó többség ellenetek van. Na, ha ezek egyszer megindulnak... És úgy látom, már készülődnek :) Ráadásul a fiatalok, a jövő reménységei rühellik a magadfajta hazug, uszító, nemzetellenes, hazug geciket.
Fuss kakukk, fuss...
Macskaszem
@Shikari: Akik nem szavaztak, azok sem rátok szavaztak, és vannak annyian mint ti. Viszont lehet, hogy ők sem akarnak látástól mikulásig dolgozni, mert szeretnék látni, amint felnő a gyerekük. A családok évében, tudod?!
csak úgy....
@Shikari: az órrodnál tovább gondolkodásból és számtanból ,sosem volt jeles...
Aki Én
@Shikari: Itt egy a lényeg. A fidesznek valójában nincs 20%-os támogatottsága sem. A fideszre szavazók többsége azt sem tudja ki az az orbán, mi az a fidesz.
És innentől kezdve totál mindegy, hogy a fideszt a jobbikos, a Dk-s, a független, vagy a szomszéd Gizi rühelli. Itt aki ma nem fideszes, az rühelli ezeket. Márpedig ezek vagy háromszor annyian vannak. Annyi a szerencsétek eddig, hogy ezek túlnyomórészt intelligens, béketűrő, önállóan gondolkodó emberek.
Macskaszem
@Shikari: Még mindig nem érted. Nem szavaztak senkire, viszont lehet, hogy nem 400 túlórával, hanem 8 óra munkával akarnak tisztességes fizetéshez jutni. Ők már ellenetek vannak.
csak úgy....
@Shikari: FIDESZ-KDNP 2 540 970 szavazat!? ha ebböl kivonod az ukránt,románt...stb . pénzért vett külhoni magyart és a maradékot kivonod a választásra jogosult magyarok számából ,akkor csodálkozni fogsz,hogy a többség szarik a fideszre...
csak úgy....
@Shikari: "Honnan tudod, hogy mit akarnak, akikről azt sem tudod, kik egyáltalán? "
ez egy gyönyörü mondat, cs.tibi laci! :) tudnák idézni töled,hogy te mi mindent tudsz azokról,kiket nem is ösmersz ! szánalmas az erölködésed , hidd el nekem,hogy nem mindenki annyira hülye,mint te és a pénzért trollkodó cimboráid...
csak úgy....
@Shikari: nem is vártam töled többet ,hozod a megszokott kretént formádat...
Aki Én
@Shikari: ...ritka nagy kretén az, aki még magának is állandóan hazudik.
Tudod mit? Te vagy a többség. Csak ne húzd fel magad. Ha megpusztulsz, mindjárt 50 %-ot veszít a fidesz.
csak úgy....
@Shikari: a bayer zsóti féle, uszító tanfolyamra hol lehet beiratkozni ?
rosseb eszi,vénségemre fideszes akarok lenni de az istennek sem sikerül!
te hol és mivel kezdted a leépülést ,tibim? ;) segíccs nekem,hogy olyan jó és hatékony párttag lehessek ,mint te ! :)
csak úgy....
@Shikari: tököm aki véled beszélgetni akar ! idiótább vagy mint a néhai anyósom,aki mindenkinél mindet jobban tudott..., oszt úgy járt,hogy bele is hótt a nagy tudományába!
toma33
@csak úgy...: Ennyi is az észjárásuk.
Mocskos libsik, Soros, migránsok...
Nagyon unalmas már ez a sok gyengeelméjű.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.