14-17 év börtönt kaptak Londonban a muszlim férfiak. Kevés undorítóbb bűncselekmény van a savas támadásoknál, amikor nem elég, hogy kirabolnak valakit, de az arcát vagy más testrészét egy életre tönkreteszik. Legutóbb szeptemberben írtunk egy három tagú “savazós” bandáról, amely 19 rablótámadást hajtott végre Londonban ártatlan emberek – közöttük taxisofőrök – ellen. Őket akkor 13,11 illetve 8 éves börtönre ítélték. Most kilenc újabb férfi került bíróság elé Nagy-Britanniában, hasonló és egyéb bűncselekmények miatt. Huseyin Onelt, (alul jobbra) 17 évre ítélték több alkalommal elkövetett, súlyos testi sértést okozó savas támadások miatt. Mehmet Tekagac 14 és fél évet kapott részint savas támadások, részint pedig rablás és különböző erőszakos cselekmények miatt.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

olivér
@durbincs: Őrült aki azt hiszi,ezeket meg lehet szelídíteni !Még száz év alatt sem!Igaz ,addigra rajtuk kívül más már nem is marad Nyugat-Európában!!!
olivér
@durbincs: engem félelemmel tölt el ez a jövő,bár személyesen nem tudom befolyásolni
olivér
@durbincs: ez erről fog szólni,mint a százötven év török hódoltság?Most ki szabadítja fel Európát?Megint az USA?
olivér
@durbincs: folyamatosan gondolkodom a dolgon,egyenlőre nincs ellenjavallat.A gond,hogy nem felelek meg a betelepedési kritériumok egyikének,szóval ez egyenlőre zsákutca.
olivér
@durbincs: ma belepislantottam az ausztráliai letelepedési feltételekbe alaposabban és kiderűlt,hogy még szigorúbbak a kritériumok összességében,mint ahogyan emlékeztem,számomra ez szinte elérhetetlen,ez van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.