A magyar kormány megvétózta az EU - Arab Liga találkozó megállapodását. A német kormány erre figyelmeztette Budapestet, hogy ez nagyon sok pénzbe fog kerülni neki a következő években. Hétfőn ülnek össze az EU-s tagállamok és az Arab Liga tagállamainak külügyminiszterei, hogy a február 24-25-i EU-LIGA csúcstalálkozót előkészítsék. Csakhogy a találkozót feleslegessé tette a magyar kormány makacssága, és ez az európai kormányok többségét nagyon bosszantja. Még nem láttunk olyan EU-tanácsi jegyzőkönyvet korábban, amely szerint annyira élesen nekitámadtak volna egyetlen tagállamnak a diplomaták, mint történt ez a múlt hét végén, Brüsszelben, a magyar kormány esetében. Éppen az illegális migráció ellen kötötték volna Az arabokkal tervezett csúcstalálkozó fő célja az EU részéről az lett volna, hogy rávegyék az arab államokat, hogy fogadjanak be több menekültet a térségből, illetve tegyenek többet az illegális migráció megfékezéséért. A legtöbb EU-s ország úgy tartja, hogy ez a...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: ibn Said
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ibn Said
"A magyar kormány ott gyengíti az EU-s diplomáciát, ahol csak éri

A magyar kormány sokadjára vétóz meg az utolsó percben egy nagy nemzetközi megállapodást. Tavaly többek között az EU-Afrika csúcsot tette tönkre a magyar kormány , megvétózott egy Kínát elítélő nyilatkozatot, aztán az afrikai - karibi - óceániai térséggel kötendő megállapodást verte szét, illetve a V4-ek és Japán közötti megállapodásnak is keresztbe tett."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Mekkora szerencse, ha egy kormánynak/országnak szakemberek vezetik a diplomáciai munkálatait. Hát, ez minket messze elkerül.
De csak merje a sok hülye külhoni diplomata idedugni a pofáját és a mi külügyi apparátusunkkal leállni futsalozni. Sz@rrá fogjuk alázni őket. Mert azért van amiben a mieink is jók. Kár, hogy nem a fociért fizetjük őket.
desiro
@durbincs: Anyád ki gyógyult már a szifiliszből???
kokopelli
@desiro: mindegy,mert már késő volt! (;-))
nezelodo
Csak ne legénykedjenek a németek, mert odaküldi a vezenylotabornokunk a B Zsotit az aranyszaju csapataval, aztán annyi lesz nekik! Ha még rajukereszti a GFG-t is a főnök, sírva könyörögnek Orbannak a bocsánatkérés.
csipetke
@durbincs: ...teeee,kis nyomorult.Azt hiszed,komolyan vesz téged valaki bárhol is?Ahhoz meg kéne tanulni normálisan magyarul,és értelmes mondatokat írni.Ne strapáld magad,ne válaszolj,mert nem érdekel.
Jozefina
Magyarország (orbán) nemcsak a németektől kapott kritikát, hanem valamennyi tagországtól. orbánnak előbb-utóbb rá kell jönnie, hogy széllel szemben nem lehet...
A fidesz-kdnp a vesztét érzi és ezért felelőtlenül mindenhol és mindenkor betart az EU-nak, még akkor is ha egyébként egyetértenének vele. Az már eszükbe sem jut, hogy ezzel a magyar népnek ártanak a legjobban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.