VISSZAFOGOTTAN? HÁÁT SZÁJJÁRTATÓHOZ KÉPEST! =)) A brit fél olyan megoldást keres, amely garantálja, hogy az Egyesült Királyság "nem ragad bele" végleg az ír-északír határ újbóli fizikai ellenőrzésének elkerülésére kidolgozott készenléti mechanizmusba – közölte Theresa May csütörtöki brüsszeli látogatása előtt a Downing Street.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Visszafogottan?

Na jó mi a mi derék külgarázdán arrogáns pofátlanságához vagyunk szokva

Beszámolók szerint Theresa May csütörtöki brüsszeli látogatása előtt a Downing Street közleményben vázolta az álláspontjukat. Annak rendje és módja szerint azonban a derék MTI szerint a szóvivő reagált Donald Tusk, az Európai Tanács elnöke Leo Varadkar ír miniszterelnökkel tartott közös sajtótájékoztatóján elhangzottakra. Méghozzá szerintük „A Downing Street szóvivője visszafogottan reagált ”!
Nos ahogy írtam ez a pofátlan arrogancia persze közelében sincs ártunk és qurmányunk nyelvezetéhez képest, azonban ez nem sokat – na jó semmit sem – változtat azon a tényen, hogy nem voltak felkészülve az általuk elindított folyamatokra.
Ami pedig a „brit történelem legnagyobb demokratikus megnyilvánulása” dumát illeti, nos ezzel már helyen lehetne az orbáni bagázsban is! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.