Az egyik leggazdagabb magyar már többször járt a patinás épületben. Egy üzleti, diplomáciai tanácskozáson vett részt, két másik magyar cégvezetővel.

Ismét meghívták a Fehér Házba Gattyán György milliárdost, a Docler Holding tulajdonosát, aki ezúttal is National Prayer Breakfast eseményre volt hivatalos – írja a Világgazdaság. Gattyán erről képet is közölt Instagram-oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rally

Gattyán Gyuri (@gattyangyuri) által megosztott bejegyzés,

A portálnak nyilatkozó Docler Holding kommunikációs vezetője szerint Gattyán már évek óta részt vesz az eseményen, amely csak a nevében számít reggelinek, ugyanis inkább informális diplomáciai és gazdasági találkozóról van szó. Az eseményt 1953 óta rendezik meg.

Gattyán nem egyedül ment, ezúttal a Teqball alapítói, Huszár Viktor Dénes, valamint Borsányi Gábor és feleségeik is elkísérték.

(hvg.hu)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Hát Pénztáros Lőrinc már senkinek sem kell ?!?!?!?...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Hát Pénztáros Lőrinc már senkinek sem kell ?!?!?!?...
Mobil123
@Qqberci: na de O1G is csak álmodozik erről :-)
Eladott Ország
@Qqberci: Az egykori tanácselnök, a mindenkori félművelt-félanalfabéta, az uborkafára felkapaszkodott tahó a már csak a falunap főzőversenyén zsűrizi az ételeket. "Tesvíri" népe aggódó tekintete előtt.
m.blog.hu/hu/hunvaldblog/image/kepek/meszaros-zabal.jpg
Eladott Ország
Nem csak Orbánt nem fogadták 2001 óta a Fehér Házban, de egy 2012 őszi Martonyi János-Hillary Clinton találkozó óta külügyminiszteri szintű vizit sem volt. Én megfejtettem a "titkot"! Bármennyire is hihetetlennek tűnik: Trumpot is Soros irányítja! 13 másodperc, ami többet mond ezer szónál. www.facebook.com/beszol/videos/626473404226689/
A kisember a nagyember közelébe került. Ágaskodott, eltorzult fejjel vigyorgott, a kötelező nyelvcsapkodások sem maradtak el. Az a lányos zavar, az az óvodás örömködés, az a kényszeres, a nagyember által kitakart zakó-nyakkendő igazgatás, köhécselés. Lenyűgöző. Lássuk be, neki élete napja volt. Hát hiszen a legmagasabb világi hely néhány pillanatra rávetette pojáca tekintetét, tán még dörmögött is mellé valamit. Viktorka csak úgy sugárzik, mint Mészároslölö a Roszatomban. Mimagyarok háztartási géniusza , szemünk világa, a kimosakodott párttitkár elvtárs túlmozgásos fia végre feljutott a csúcsra. Nekik ez a csúcs. Az ország kifosztása járulékos, több életre szóló haszon. Azt hiszem, ez itt a lényeg. Egy levegőt szívni minden idők legtahóbb amerikai államelnökével, aki olyan szinten idegen a diplomáciai késsel-villával evéstől, mint alacsonynövésű rajongója a jobboldalon.A mindig következetes nagyon kisember, aki néhány napja még az identitását elvesztett, szélsőségesen liberális, hanyatló Amerika fölött mondott ítéletet egy öblös sorosozás kedvéért, nulla tartással és önbecsüléssel sündörgött Trump oldalán/hátánál, nevetségesen elégedett, kirobbanóan boldog pillantásokkal lesett ki a csoportképből. Látjátok? Hozzám szólt! Hozzám beszélt! Látjátok, parasztok, mennyire fontos vagyok? Látjátok? Megcsináltam! Nagyon nem lennék meglepve azon sem, ha kiderülne (nem fog), hogy Trumpnak fingja nem volt kihez beszél, és valószínűleg már akkor sem érdekelte, amikor jópofizás gyanánt mormolt valamit az orra alá. Amitől a személyiségzavaros hatalommánia egzaltált vigyorgásban tört ki.
Sámannus
Ez a másik "szakember" ő autószerelő a " becsületes fajtából, mert a kupiban is nagy jártasságra tett szert. Bizony!
lampa laz
No, de ilyet?!?! Mi az, h nincs ott az ország zsenikéje, mészáros, aki pár év alatt lett dollár milliárdos, ezek a fasorban sincsenek az ő teljesítményéhez képest. A kisújját sem kell megmozdítania, mégis hullanak az ölébe a cégek milliárdokkal együtt.
Fradigege
@Horizont: Nyaraltak egyet az asszonyokkal. Gattyán pedig egy jó nagyot kefélt, mert neki nincs kontrolja. Mi a lényege, hogy megjelentek a fehér házban? Mi ez az éves gyűlés?
Lepényleső
Egészségükre,ha vagyonuk nem a ment a közpénz terhére.
kamazuka
jójójójó
De ebben mi a hír?
Én is ott voltam.
És?
Fradigege
@Horizont: Szerintem az is benne van a pakliban. Gattyán szabad ember. Biztos, hogy kefélt. Egy jó buli. Ő úgy szeret nyaralni, hogy nincs csomagja, de van egy bankkártya a zsebében. Erre mit mondjak? Nem tudom ezek után sem, hogy mi a lényege a gyűlésnek, de bulinak kíváló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.