Határozottan elítélte a magyar kormány újabb tájékoztató kampányát kedden Joseph Daul, az Európai Néppárt elnöke.

A Fideszt is soraiban tudó konzervatív pártcsalád elnöke elítélte az Európai Bizottságot vezető Jean-Claude Juncker "rágalmazását", a hétfőn bejelentett kampány állításait pedig "hamisnak, félrevezetőnek és nem tényeken alapulónak" nevezte.

Az Európai Néppárt vezetője is elítélte a Fidesz újabb "tájékoztató" kampányát

Fotó: Facebook/Magyarország Kormánya

"Erősen kifogásolom Magyarország támadásait és alaptalan összeesküvés-elméleteit Juncker elnök ellen, aki igaz kereszténydemokrata és valódi európai vezető. Egy vezető, aki küzdött az európai egységért, szolidaritásért és virágzásért, amely az egész EU-nak, benne Magyarországnak is nagy hasznára vált" – írta Daul a Twitteren.

"Szeretném emlékeztetni Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy a brüsszeli döntéseket, a bevándorlásról szólóakat is, közösen hozza az uniós tagországokat tömörítő tanács és az Európai Parlament, s mindkettőben ott vannak Magyarország képviselői is" – emelte ki.

"Ahelyett, hogy Brüsszelt valamiféle ellenségnek állítja be, Magyarországnak rá kellene jönnie, hogy ő is a részese" – tette hozzá.

European Commission

Hungarians deserve facts not fiction. The Hungarian government campaign beggars belief. It is shocking that such a ludicrous conspiracy theory has reached the mainstream to the extent it has....

Az Európai Bizottság álhírnek, dezinformációnak minősítette az új kormányzati tájékoztató kampány anyagait, amelyeken Soros György magyar-amerikai üzletember és Jean-Claude Juncker fényképe látható a következő szöveggel: "Önnek is joga van tudni, mire készül Brüsszel. Be akarják vezetni a kötelező betelepítési kvótát. Gyengíteni akarják a tagállamok határvédelmi jogait. Migránsvízummal könnyítenék a bevándorlást."

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@solidedge: Nyugaton normális emberek?! Mit csináltak a Nyugatból, mióta beengedték ezt a mocsokáradatot? Hogy néznek ki a valaha gyönyörű városok, mivé lett a közbiztonság, hova fajultak az erőszakos cselekmények, gyilkosságok - már a rendőrök a feljelentést sem veszik fel! Ide ilyet nem kérünk. A gyerekeinket, unokáinkat biztonságban, kulturált környezetben szeretnénk felnevelni - és sokan vagyunk így! Én láttam ezeket a migráns bandákat először a ceglédi vonaton - ahol a kalauz kénytelen volt a vagon ajtaját bezárni, hogy a másik kocsiból át ne jöjjenek -, és láttam őket a Keletinél is... Soha többet ilyet nem akarok látni!
tudode
A napnál is világosabbá vált, hogy egy FÉLRESIKERÜLT FICERE agymenését tükrözi a NEMZETI PÁRTSAJTÓ!
.
Amelyet az is igazol, hogy még egy EGYETEMISTÁBA is belemártották a "csuti" éppen aktuális, SPECIÁLISAN MŰKÖDŐ, azt, amelytől EMBER az EMBER, és nem ösztönlény!
.
Mi várható attól, aki LECIKIZTE a saját családján belül az Édesapját is. Nem kímél se Istent, se embert, met MEGZAVARTA ELMÉJÉT a hatalom, és visszaélve HATALMÁVAL a .. k ö z p é n z, .. v a g y o n FÉLREÉRTELMEZETT sunyi kezelése.
.
Oda süllyedt a PÁRT SAJTÓ, hogy kedvébe járva, egy .. G Y E R E K L Á N Y B A ... is beleereztették GÁTLÁSTALAN fullánkjukat, akkor mit várhat Soros, Simicska stb. stb. áldozati bárányai
.
---- HELYREIGAZÍTÁS: NAGY BLANKÁRÓL VALÓTLANSÁGOKAT HÍRESZTELTÜNK A RIPOST ALAPJÁN
.
figyelo.hu/szoveg/v/helyreigazitas-nagy-blankarol-valotlansagokat-hireszteltunk-a-ripost-alapjan/
.
Tehát mindannyian leperKÁLUNK, még Adolfnál is alantasabb ORGÁNUMOKRA!
.
Szégyelljék magukat!
solidedge
A Keleti Pályaudvarhoz a kormány terelte a migránsokat, majd ellátás nélkül több napig közszemlére tette őket, hogy felkeltse a migránsokban az idegengyűlöletet. Egyébként azért sem kell félni a migránsoktól mert közülük egy sem akar ebben a hülye országban letelepedni. Az meg a nyugatiak dolga hogy mit kezdenek velük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.