A német rendvédelem hiányos és könnyen kijátszható, a hatóságok ezért szinte csak azokat tudják kitoloncolni, akik maguk is haza akar térni – mondta Horváth József biztonságpolitikai szakértő az M1 szombat esti műsorában.

A német rendvédelembe – mint fogalmazott – olyanok is beépültek, akik idő előtt kiszivárogtatják a menedékkérelmek elutasítását, az érintettek így el tudnak tűnni a hatóságok elől.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy az Iszlám Állam Európából származó egykori harcosai jogvédő szervezetek segítségével visszatérnek, fellépni pedig senki nem akar ellenük – tette hozzá. A szakértő az állampolgárság azonnali megvonását sürgette a terrorszervezet tagjaitól akkor is, ha ártatlannak vallják magukat.

Beépített emberek miatt nem tudják kitoloncolni a németek az illegális bevándorlókat?

A szakértő hangsúlyozta, hogy a Közel-Keleten az Iszlám Állam még mindig népszerű, több ezer katonájuk újra szabadon mozog, a nyugati nagyhatalmak pedig még mindig nem döntöttek a térség jövőjéről.

(MTI)

(Fotó: pixabay.com)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fekete
Megerdemlik ezek a senkihazi Achtun-e'k! Fulladjanak bele abba amit foztek.A 80-as evekben me'g me'rnok sem kelett ezeknek a xaralakoknak,mert Keletrol volt.Nem kulombek mint a
fal rako butitok !
wpym
Nem kellene hagyni, hogy kerelmet nyujtsanak be, hanem a hataron elkpani, majd seggbe rugni, hogy Azsiaig vagy Afrikaig meg se alljon.
SystemError
@durbincs: maga nem egy automatizált program? Mindig rá van állítva az aktuális fidesz propagandára? Dolgozna, de nem tud, mert a friss üzenet lista max 4, de systemeroor kimaxolja, ha megmozdul és így nem megy a propaganda trigger? meddig fogja ugyanazt kis változással válaszolni? Kipróbáljuk? maga a gyökér kis segédprogramja? Mintákat követ, de ha eltérés van jön az igazi gyökérke? A kis szocipata Shikákááá, akinek ez a munkája, hogy istenkomplexusos náci senki? akinek a nyomi kis mintakövető félautomata pincsije? Twitterbot maga?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.