Lépett az USA. Folyamatosan veszítik életüket az emberek Venezuelában, miután áramszünet van az országban. Az Egyesült Államok visszahívja az összes diplomatáját, a Maduro-kormány az USA-t okolja a történtek miatt. Megszólalt az Európai Parlament elnöke is Az Egyesült Államok még a héten vissza fogja hívni valamennyi diplomatáját Venezuelából - jelentette be hétfőn este Twitteren Mike Pompeo amerikai külügyminiszter. Az amerikai diplomácia irányítója a venezuelai válság mélyülésére hivatkozva tette meg bejelentését. Mint írta: "a döntés tükrözi a helyzet romlását Venezuelában". Hozzátette, hogy ugyanakkor a caracasi amerikai nagykövetség diplomáciai jelenléte immár "kényelmetlenség" volt az Egyesült Államok számára. Venezuelában keddre mind az ellenzék, mind a Maduro-kormány tüntetésre szólította fel híveit. Az önmagát az ország ideiglenes elnökévé kikiáltó Juan Guaidó vezette parlament szükségállapotot hirdetett - bár ehhez nincs jogköre - a több napja tartó áramszünet miatt,...

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez a maduro diktator pont akkora geci mint orban diktator.
Felek hogy rovidesen nalunk is az lesz mint Venezuelaban.
Yoda69
Ez a maduro diktator pont akkora geci mint orban diktator.
Felek hogy rovidesen nalunk is az lesz mint Venezuelaban.
Yoda69
@Shikari: Ezt a vietkong maszlagot ki ultette az agyadba?
namihami
Kivéve az általunk megvásárolt és eltartott "" magyar nemmigráncsok"".
Félreértés ne legyen. Nem a humánum ellen van kifogásom, csak a diszkriminatív besorolások ellen. Az a gyerekével menekülő anya mitől "" migráncsabb"", mint a Föld másik feléről ideutaztatott, akár nyilas vagy hungarista felmenővel (ténylegesen milyen arányban) rendelkező, már magyarul sem beszélő "" magyar""? Mert valamivel világosabb a bőre?
Macskaszem
Elmondanám, hogy a Föld minden országában folyamatosan halnak az emberek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.