Christchurch városát lezárták. A Guardian szerint pont imádság volt az egymástól néhány kilométernyire fekvő mecsetekben, amikor a merényletek történtek. Az első információk szerint egy katonai egyenruhába öltözött férfi lépett be az egyik mecsetbe, majd több tucat lövést lehetett hallani, emberek szaladtak ki az utcára, a fegyveres pedig elmenekült a helyszínről. Az új-zélandi rádió szerint a merénylet pillanatában nagyjából 300 ember tartózkodott az imahelyen. Nem sokkal később egy másik mecsetnél történt támadás.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Na akkor karma nem igen tud a nép érzéseiről ott, mert itt mindig az írogatja, hogy békésen élnek a muszlimokkal.
De a többség úgy tűnik nem szereti őket ott sem.
verőce21
Jól tették, hogy közzélőttek a muszlim hódítóknak. Semmi keresni valójuk nincs a keresztény területeken. Hülye aki azt hiszi, hogy ez a hódító vallás békésen és jószándékkal szivárog be a keresztények lakta területekre.
Aki nem hiszi, bárhol a világon, az kérdezze meg a magyarokat! Több mint ötszáz éves tapasztalatuk van erről a beszivárgó hódításról. Nem csodálkoznék, ha az ausztrál "elkövetőknek" magyar felmenői lennének.
karma1
@1magyar: Te szerencsetlen! Egy AUSZTRAL szuletesu, FEHER 28 eves idiota jott at lovoldozni AUSZTRALIABOL! Es NEM muszlim, hanem KATOLIKUS VOLT, baszd meg! Felfogod??? Ez olyan, mintha Ausztriabol Hanzi atjonne, es mondjuk a zsinagogaban nyitna tuzet Szombathelyen az ott elo zsidok kozott. ERTED A KULONBESEGET???
karma1
@verőce21: En se csodalkoznek, mert a magyarnal szarabb, szethuzobb nep nem letezik a Foldon... Egyebkent a faszi 28 eves szegeny ausztral munkascsaladbol szarmazik. Szoval NEM a menekultek a terroristak.
Halottak szamarol pedig itt nem adtak ki kozlemenyt egyaltalan. Erdekes latni, hogy mindenki mas mindent jobban tud (most is), mint a helybeliek...
verőce21
A magyarok fogják megmenteni a világot a muszlim hódítástól!
karma1
@Eriksson: Koszi, de ez nekem mar 9. eve nem unnep...:o((( Azelott mindig ki szoktam tenni a kokardat - hat ma mar nem teszem...:o((((( Nem akarok magyarazkodni, nem akarok sajnalkozo hangokat hallani.
Neked koszonom az uzenetet...:o)
Eriksson
@karma1: Sajnálom, hogy késtem vele 9 évet.
Egy pillanatra azért tedd szívedre a kezed, kérlek.
lusta
@karma1: Ezek a zemberek nem értik a különbséget. Egész kis apróság, Új Zéland, ismereteim szerint, korábban és még egy kicsit korábban nem volt keresztény.
Ennyit a hódítói süketelésről.
Egy pár éve már én sem teszem ki a kokárdát. Ma sem tettem ki. Otthon a feleségem ékszeres dobozában tartom. Még gimis koromban sajátkezűleg csináltam.
verőce21
@lusta: És még egy kicsit korábban fel sem fedezték...
Eriksson
@lusta: Az új-zélandi őslakosok annak idején tárt szívvel fogadták a fehér telepeseket. Meg lehet nézni, mi lett a következménye. Ma már csak megtűrt népség, mert a fehérek belakták földjüket, és kizárólag az ők törvényeik érvényesülnek.

A kokárda a hazaszeretet jelképe.
karma1
@lusta: 4.6 millio ujzelandi 200 nyelven beszel, 164 orszagbol jottek. Ebbe persze beleertendo az, aki mar masodik- vagy sokadik generacio itt. Mint peldaul a skot-ir-brit-viking osoktol szarmazo ferjem, akinek az ukapja hajoorvoskent jott Angliabol ide. O mar szuletett ujzelandi, de meg a nagymamaja is az. Az angliai es mas europai bevandorlok tulnyomoresze katolikus. De rendkivul sok az ateista kinai, es mas nemzetekbol jovok is... Nincs ebben semmi rossz.
Itt egy olyan elmebetegrol beszelunk, aki a pocsen kivul a facebookkal jatszott a legtobbet, es oda posztolta ki mar jo elore azt, hogy valahol terrorcselekmenyt fog elkovetni. Eddig 40 a halalos aldozatok szama, es sok a sebesult is. Tomegmeszarlas volt, de sajnos ez a gyoker nem szazas - mar az ausztral ME is nyilatkozott... Hat most az elozetesben majd kitalalja, hogy mit mond: "hoskent: vallalja-e a muszlim-fobiajat, vagy megjatssza a felkegyelmut, ezzel elkerulve a borit...Azert voltak itt segitoi is, (azokat is elkaptak, ket ferfit es egy not), mert egyedul nem tudta volna beszerezni a fegyvert.
lusta
@karma1: Tehát migráncs volt az elkövető. Ez az egybites 300 forintos budiforradalmárainknak elég is.
karma1
@Eriksson: Hidd el, az en erzeseim nem valtoztak BELULROL - de eppen ezert ez az unnep mar nem az enyem, nem a Petofi-langolasu fiataloke, hanem egy grincs ellopta oket...:o((((

A tenyek magukert beszelnek - nezd meg ezt a rovid kis videot - (nem hosszu, de ertelme semmi) - EZEKNEK tettem volna ki a kokardat?

olkt.hu/ezt-hallanod-kell-vagyunk-akik-voltunk-es-leszunk-akik-vagyunk-a-keretlen-vilagboldogitas-zavart-elmeju-lovagjai/

Kulonben pedig 49-re emelkedett a halalos aldozatok szama... A miniszeterelnokasszony azt mondta, hogy nem engedunk a terrornak, - ez az orszag befogado, es akik koze most lovettek, azok eppen bekere vagytak, otthonra, - es ezt most valaki feldulta - egy egyszeru agyament bunozo...:O((((

Szoval magamban en tovabbra is Petofiben hiszek, meg akik utana a harcmezon harcoltak - de semmikeppen sem a videon lathato teljesen zavart elmeju elmebetegnek...:o((((
Legyen szep unneped...:o)
verőce21
A muszlim elkövetők Párizsban 2015-ben a beszámolók szerint legalább 120 keresztény embert öltek meg, ebből a legtöbbet, 89-et a Bataclan színházban. Ezen kívül több mint kétszázan sérültek meg a támadás során, közülük nyolcvanan súlyosan.
Ez volt a kezdet.
karma1
@lusta: NEM ! Eppen hogy NEM MIGRANS! Uj-Zeland es Ausztralia szinte teljesen egyforman es egyenloen kezeli a masik allam lakosait: olyan ez, mintha az egyik megyebol atmennel a masikba, csak kozben ott van a Tasman tenger... Egyenloen jarunk dolgozni egymashoz, vagy eppen orvosi kezelesre (az en ultrahangkepemet megcsinaltak a lakohelyemen, es mivel nem volt szakorvos a kozelben, igy a kepek mentek egyenesen Ausztraliaba, es ott egy orvos megirta a felvetel eredmenyet. Az van, hogy ez a kis kocsog atjott ide balhezni - mert otthon jol valagba rugtak volna, ill. talan mar volt is ugye az ottani rendorseggel. Itt nem bunozott, megtehette, hogy "tisztan" atjon.
A muszlimok ELLEN kovettek el a gyilkossagot. A csavo keszult ra. Egy helybeli lakost meginterjuvoltak, aki beszelt is a fickoval, nehany meterre alltak egymastol, de a ficko nem lott a feherboru kiwire, hanem mondta neki, hogy alljon felre.
Fejkameraval elesben kozvetitette az egeszet a facebookon... Hat itt tartunk a mi kis civilizalt vilagunkban, ahol a fiatalok mar nem tudjak megkulonboztetni a virutalis valosagot a valodi elettol...
Eriksson
"Vagyunk, akik voltunk, és leszünk, akik vagyunk..."
Ez az idézet Mikes Kelementől származik, melyet a székelyek jelmondattá tettek hőseik emlékére.
Az OLKT.hu förmedvénye ízléstelen és kegyeletsértő.

gondola.hu/cikkek/66451-Vagyunk__akik_voltunk__es_leszunk__akik_vagyunk___.html
Eriksson
@karma1: Az ünnep nem az állampárté, hanem a miénk. A mi magánügyünk. Bárki, bármit tesz, vagy mond.
Kösz a jókívánságot.
karma1
@Eriksson: Hat ebben igazad van. Ezert nem mennek el egy ilyen nyilvanos agymenesre akkor sem, ha otthon lennek, mert kenyelmetlenul ereznem magam...:o)))) Kicsit olyan maganugy ez, mint a vallas...:o))) Mindenkinek a belugye...:o))
Eriksson
@karma1: Így igaz. A hazám a szerelmem, ahol még a nap is máshogy süt, mint máshol.
Bárhol járok a világban, azt érzem amit sok honfitársam is, hogy a határon döccen egyet a repülő, az autó, a vonat. Hazaértünk.
karma1
@Eriksson: kedves, ez nem az OLKT muve, - ok csak kozzetettek... Ezt - es inkabb az utanakovetkezo mondatokat az orban a sajat szajaval mondtak el, ugyhogy nem az oldalt kell hibaztatni, hanem azt, aki kepes ezt kimondani ennyi ember elott egy ilyen unnep alatt...
Eriksson
@karma1: Ezt olvastam:
Ezt hallanod kell! “Vagyunk, akik voltunk, és leszünk, akik vagyunk – a kéretlen világboldogítás zavart elméjű lovagjai.”
Szerző: O.L.K.T.2019. március 15.0 hozzászólás663

Videót nem találtam.
Engedd el, ne védd a védhetetlent.
karma1
@Eriksson: Gorgess le, sajnos, nagyon hulyen szerkesztik a cikkeiket...:o) Addig kell legorgetni, amig azt a kepet nem latod meg, aminek az indito haromszog van a kozepen. En lejatszottam a videot, nem a szovege miatt ajanlottam. Azert mondtam, hogy ezt nem az OLKT hozta ossze, hanem orban a sajat szajaval mondja azt a szeduletes baromsagot. amit mond,.
Szoval ha megnyitod a cikket, akkor a cikk szerzoje alatt van egy kep, amin orban magyar zaszlok elott oldalra nez. (Lehet, hogy a mi oldalainkban van egy kis kulonbseg, de nem lehet szamottevo), ezutan a foto utan van egy hirdetes, es azalatt van egy tomeget abrazolo kep, amit Janisch Attila osztott meg, es aminek a kozepere kell rakattintanod es akkor indul el a kb 1 perces video... Nagyon zavaroak valoban az osszevissza odarakott hirdetesek.
Eriksson
@karma1: Nincs tömeget ábrázoló kép, nincs háromszög, csak egy régi Orbán fotó, mg az ominózus szöveg.
Na meg a relax párna hirdetés.
karma1
@Eriksson: Akkor ezek szerint neked le van mar butitva az interneted - ezt komolyan mondom, nem piszkalasbol - mert az enyemen bizony bejon. Az enyemen nincs szoveg, hanem rengeteg hirdetes utan jon le az M1 tv hiradojabol a reszlet, "Live" megjelolessel, alatta pedig a szoveg, hogy "orban viktor marcius 15-en beszedet mond a Nemzeti Muzeum lepcsojen" Janisch Attila postja...
Na, ez nem semmi. En meghokkentem a szovegen, ami a keppel megegyezik - nem photoshop... Akkor ez most arra volt jo, hogy kideruljon, - otthon kisse (marhara) cenzurazzak a kozossegi oldalakat (is).
Sajnalom, pedig erdemes lenne meghallgatnod. Esetleg meg megprobalhatod hogy ezt a cimet ujra berakod a keresobe, es egy uj megnyitassal probalkozol...

olkt.hu/ezt-hallanod-kell-vagyunk-akik-voltunk-es-leszunk-akik-vagyunk-a-keretlen-vilagboldogitas-zavart-elmeju-lovagjai/
Eriksson
@karma1: Sajnos nem lett más.
Kérjünk fel néhány fórumtársunkat, hogy nézzék meg ők is, náluk mi a helyzet.
karma1
@Eriksson: Nagyon jo otlet, mert akkor ez nagy bukas a magyar "szabad sajto"-ra nezve. Hidd el, hogy en tobbszor is vegigneztem, megnyitottam a cikket. Egyebkent amiket igy bekuldok, mindig megnyilnak, mert egyszeru programokkal ki lehet nyitni
.@lusta: kedves Lusta, megtennel nekunk egy szivesseget, es megnyitnad ezt a cikket? Ahogy fentebb emlitettem Eriksson-nak, a cikkben van egy allokep orbanrol, alatta kepes hirdetesek (nem keves!), majd egy felvonulo tomeget abrazolo video, a kozepen az elindito haromszoggel, Janisch Attila posztolta, es egy Live kozvetites az M1 hiradojabol. Meg valami szalagcim is szalad a video alatt. Ez csak egy rovid, kb. 1 perces video, nem hosszu. Megkoszonnem, hogyha csinalnal egy ellenorzest...

olkt.hu/ezt-hallanod-kell-vagyunk-akik-voltunk-es-leszunk-akik-vagyunk-a-keretlen-vilagboldogitas-zavart-elmeju-lovagjai/

Koszi szepen...:o))
lusta
@karma1: olkt.hu/ezt-hallanod-kell-vagyunk-akik-voltunk-es-leszunk-akik-vagyunk-a-keretlen-vilagboldogitas-zavart-elmeju-lovagjai/
Ez eddig stimmel. Ez a szöveg 3 éves és ember legyen a talpán, aki ezt normális ésszel felfogja. Pl. Elnyel bennünket Petőfi Sándor hatalmas bendője. Csak nem megvágták, hogy ez így jöjjön ki? Valaki biztos le akarta a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézárt járatni.
karma1
@lusta: Koszi szepen, szoval Te meg tudtad nyitni... Es szerinted vagott a szoveg... Jo, akkor ez van... Koszi megegyszer...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.