Egy országosan elvégzett, friss közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy a tavalyi választások óta megduplázta népszerűségét Matteo Salvini... Tavaly márciusban, az akkor rendezett parlamenti választáson az emberek 17 százaléka döntött úgy, hogy támogatja a Matteo Salvini vezette Északi Liga nevű pártot. Ez akkor elég volt ahhoz, hogy az 5 Csillag Mozgalommal koalícióra lépve kormányzóképes erőt alakítsanak. A belügyminiszteri és miniszterelnöki helyettes címet megkapó, bevándorlás ellenes politikus nem ígért kevesebbet, mint hogy feltartóztatja a Földközi-tengeren keresztül számolatlanul az olasz partok felé tartó migránsokat. A hivatalos statisztikák pedig azt mutatták, hogy Salvini megcsinálta. Több mint 94 százalékkal kevesebb migráns érkezett év eleje óta Olaszországba tavalyhoz képest, és négyszer annyi bevándorlót utasítottak ki az olasz hatóságok a római belügyminisztérium által közölt adataok szerint. Úgy tűnik, hogy a választópolgárok meghálálják, hogy a belügyminiszter...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@durbincs: Mi van, te meleg orbánseggnyaldosó, szaros pofájú Sügér, ot a Ploesti mélyített bányakecódban, a meleghaverod,Shikarival, ? a Petro mellett ? a bedes Denevér-kulát rágicsálva? Most aztán nyaldoshatod a gazdád seggét!!! :) a sertéstelepi? menj már szaporán a tiszta vízért mosd ki a vályúkat újra , csili-vilire ? etetés lesz,a narancsos malackák megéheztek,hajrá? azt ropd ám sebesen és ne lopjd a munkát,mint bányába 50IQ-s a fejét meg ne verd állandóan a falba jó, mert múgy is egy született agyrepedt ,s csak bocskoros bedesbaki vagy? azt meg ne próbálj hablatyolni te szerencsétlen, hisz soha nem ment az neked? verembe világrajöttél nem kell hogy megint 2 napig ugasd a holdat ,a giliszta alkatoddal ? a tücsöknyi hangoddaal ? Rettenet Bedes Kapcás szörnyeteg?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.