A rend­őrök­nek több mint 50 be­ván­dor­lót kel­lett ha­za­kül­de­nie. A sür­gős­ségi osz­tály két órán át volt szinte szó sze­rint blo­kád alatt. Egy 42 éves férfit szállítottak be a hétvégén az egyik berlini kórház sürgősségi osztályára. A leszúrt áldozatról kiderült, hogy egy kurd klán tagja, ráadásul egy 2014-es gyilkossági ügyben vádlottként szerepel. Yakub S.-t a berlini alvilágban csak „Kurd Jákobként” emlegetik. A rendőrség közlése szerint az egyik rokona szállította be a berlini klinikára a súlyos sérüléseket szenvedett 42 éves férfit. A hatóságok szerint erős a gyanú, hogy a vasárnap esti késelés még az öt évvel ezelőtti leszámolás megtorlása lehet.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Mi má nyóc-tíz éve vagyunk blokád alatt. ki baszik reá?
solidedge
Érdekes. A XV. században Indiából hazánkba érkező emigránsoknak pont ilyen a habitusa.
Aki Én
@durbincs: Nekik nem. Olyanok mint orbán, az ott várakozó betegek elé mentek.
Már megint a jó öreg berlini kórházhírek. Bergmann professzor meg a többiek, mi?
Ott legalább eltudják látni a betegeket, mert a migránsoktól való félelmükben még az orvosok sem mertek még elmenekülni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.