Többek között Samuel L Jackson, Oscar de la Hoya és Alice Cooper is azt állítja: Donald Trump elnök a szeme láttára csalt a golfpályán.

Trump világsztárok szeme láttára csal

Donald Trump közismerten rengeteg időt tölt golfozással, a hétvégéi is rendre ezzel telnek. A New York Post vasárnapi cikke szerint egy kedden megjelenő könyveben –  amit egy ismert és díjazott sportújságíró, a Sports Illustrated-nél dolgozó Rick Reilly jegyez, aki korábban maga is játszott már együtt Trumppal – leleplezik az elnök golfozási szokásait.

Ugyanis Trump, a többi golfozó szerint, a legrosszabb típusú csaló.

Nem ez az első alkalom, hogy Trumpot csalással vádolják: a Guardian cikke szerint a többszörös LPGA-győztes Suzann Pettersen 2018 januárjában beszélt arról egy interjúban, hogy Trump pokoli mód csal.

A könyvben viszont további megszólalók is akadnak: a színész Samuel L Jackson például a beszámolók szerint arról beszélt, hogy tisztán látta, amint Trump beütött egy labdát a pályán lévő tóba, majd a segédje azt állította, hogy megtalálta. De a bokszoló Oscar de la Hoya és Alice Cooper is az ismert szemtanúk között van említve a könyvben.

A sportriporter Mike Tirico pedig még Trump megválasztása előtt futott bele egy kínos esetbe: élete ütését vitte véghez, 230 jardot repült a labdája, tudta, hogy közel kell legyen a lyukhoz. De amikor megkereste a labdáját, messzebb találta meg, egy gödörben. Tricio nem értette a dolgot, egészen odáig, míg a meccs után szóba nem elegyedett Trump segédjével, aki elárulta neki, hogy valóban a lyukhoz közel ütött, de az előbb odaérő Trump egyszerűen odébb dobta a labdáját.

Forrás: 444.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ez csak egy ,,vásári rikkancs, és egy bohóc keveréke,, NEM VALÓ ELNÖKNEK, de ez legyen az amcsik gondja !!!
fekete
Trumpe'kna'l az egesz csalad egy csalo,hazug gazember..Amerika ebol e'lt,e's e'l ma is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.