Orbán Viktor egy tűpontos mondattal reagált Jean-Claude Juncker vádjaira, aki ismét úgy gondolta, hogy a magyar miniszterelnököt kell támadnia az EP-választások felé közeledve. Ezúttal az olasz köztelevíziónak nyilatkozva akart kellemetlen perceket okozni Jean-Claude Juncker Orbán Viktornak. Az Európai Bizottság luxemburgi elnöke azt mondta: nem érdekli az ellene folytatott kampány, sokkal jobban aggasztja, hogy a magyar miniszterelnök „a túlzott nacionalizmus lejtőjén halad, másokkal szemben politizál, elutasít másokat, nem enged be szerencsétleneket, mivel a menekültek mindenekelőtt szerencsétlenek, (…) és én az idegengyűlölet minden formáját ellenzem”. Jean-Claude Juncker szerint ez a fajta nacionalizmus és mások elutasítása háborúhoz vezet. Minderről megkérdezték Orbán Viktort is, aki egy mondattal reagált minderre: aki Marx-szobrot koszorúz, az idegengyűlöletből ne oktasson senkit, mert az idegengyűlölet nagymesterét Karl Marxnak hívták. Mint ismert, Jean-Claude...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@Shikari: látod azt a sok veres zászlót,gyagyás !? ;)
csak úgy....
@Shikari: cuppanjon rád a budai hóhér...
arcmás
O1G

Milyen korban élt Marx?
Mivel szemben fogalmazta meg magát, mivel szemben lépet fel, mi volt a víziója?
Mikor halt meg?
Kik forgatták ki a szavait, és miért? (egy késsel lehet zöldséget aprítani, meg ölni is - már, ha érted zsebi-baba).

"Ő volt az utolsó gondolkodó, aki megpróbálta a társadalom átfogó filozófiai vizsgálatát. Marx munkásságát követően a társadalomtudományok és a filozófia útja külön vált. Elméleti jelentőségét mutatja, hogy a modern társadalomtudomány három nagy alapítója közé sorolják Émile Durkheimmel és Max Weberrel együtt."

Tudom, hogy ezt szeretnéd, de az van szép öcsém, hogy te soha semmiben nem leszel benne az első háromban - még a gonoszok között sem, mert több tucatnyi nálad gonoszabb ember élt már a földön.
Te inkább a vég(ed)re koncentrálj.
És ezt ne felejtsd: Ahogy eltűnsz a színről, már másnap elfelejtenek téged, mintha sosem lettél volna!
kokopelli
@arcmás: Nem a Csuti-papa és a Junior "térdelt" a Marx-Engels-Lenin-Sztálin négyes-porfil
előtt csillogó szemekkel? Ők nem estek messze a fától,de mint férges almák messzire elgurultak!
A lé(t) határozza meg a tudatot! (sajnos tudathasadás lett belőle!)
kereső
Azért nem kéne elfeljetni még egy miniszterelnöknek sem, hogy Marx adta a kapitalizmus teljesen átfogó elemzését, mint filozófus GONDOLKODÓ!!, és úgy, hogy azok máig érvényesek. Lehet, hogy ezért szálka, mert gondolkodó -elemző ember volt? Az, hogy a "leninizmus" mit faragott a marxizmusból- az nem Marx hibája.
Aki Én
@csak úgy...: Pont erre gondoltam. Mikor a szeretett szektavezérük koszorúz kommunista emlékműveket, akkor az rendben van.
@Shikari: Na, mi van agyas, megint csőbe húztak? Látom te sem tudsz erre mit böfögni buta propagandista. :):):)
Aki Én
Már amennyire tűpontos képet adhat egy MSZMP párttitkár Kisz titkár fia, aki kommunista emlékműveket koszorúz szabadidejében.
kokopelli
@kereső: ..és a kommunizmus is valamennyire más volt az elméletében,mint amit most
írna le! Nem tudom,hogy mennyire volt optimista,de kifelejtette az emberi gyarlóságot!
Olyan volt ,mint az a mondás,hogy "az ember a saját képére alakítja a természetet"!
Sikerült,mert azért lett olyan elbaltázott természet is!
SystemError
Akkor ezen az alapon végre joggal szophatja a náci tömeggyilkos Horty szobrát... De mindegy taknyos kis nem vitázó buzik mit fröcsögnek az orruk alatt az európában nem számit...
SystemError
@durbincs: Te meg egy faszt falsz egész nap!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.