Alig telt el pár nap, hogy a hercegi pár beköszönt az Instagramra, rekordidő alatt érték el az 1 millió követőt a felületen és még egy hete sem debütáltak, de már 4 milliónál is többen követik őket.

Meghan és Harry nem akármilyen kéréssel fordult a rajongóihoz

Fotó: Karwai Tang / WireImage  Getty Images

Meghan Markle és Harry herceg eddig jól láthatóan nem akarták, hogy túlságosan tolakodó legyen a jelenlétük, sokkal inkább a jótékonységi munkájukra igyekeztek felhívni a figyelmet, és egyik posztjuk nyitóképén sem láthattuk őket ezidáig, az ötödik poszton azonban egy szupercuki képen végre együtt láthatóak.

Persze, jó oka volt a párosnak, hogy így tegyen. Hamarosan megérkezik az első gyermekük, és ezzel kapcsolatban fordultak megható kéréssel a rajongók felé. Meghan és Harry kifejezte a háláját a rajongóknak, amiért ennyien drukkolnak nekik. Valószínűleg sok-sok ajándék érkezhet a születendő kishercegnek, de most a hercegi pár arra kéri a rajongókat, hogy az ajándékok helyett, azt a pénzt, amit erre szánnának inkább juttassák el egy olyan szervezeteknek, akik rászoruló gyermekek számára gyűjtenek adományokat, a posztjukban fel is sorolnak jónéhány ilyen szervezetet. Nagyon megható gesztus, reméljük, sokan élnek a lehetőséggel!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What an incredibly special surprise the grassroots led #globalsussexbabyshower was last Sunday! The Duke and Duchess of Sussex are immensely grateful for the outpouring of love and support in anticipation of the birth of their first child. In lieu of sending gifts, the couple have long planned to encourage members of the public to make donations to select charities for children and parents in need. If you already made a donation, the couple send you their greatest thanks. If you are thinking about it, they ask that you kindly consider the following organisations they’ve selected, which we will highlight here over the next few days: @thelunchboxfund @littlevillagehq @wellchild @baby2baby The Duke and Duchess remain appreciative for your warm wishes and kindness during this especially happy time in their lives! Thank you for sharing the love ️

The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) által megosztott bejegyzés,

Glamour

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.