A Brüsszelt most uraló bürokraták helyett az identitással bíró nemzetek és népek Európáját hirdette meg Matteo Salvini, az olasz kormánypártok közé tartozó Liga vezetője.

Orbán hőse az emberknek adná az EU-t – összegyűlt Milánóban a szélsőjobb

Az Európai Unió maastrichti szerződésének céljai között a nemzeti identitás tisztelete is szerepelt, ezt azonban az európai bürokrácia elárulta. "Európának csak akkor van értelme, ha elismeri az identitást. Ha az Európai Uniót kizárólag a pénzügyi egyengondolkodás irányítja, akkor az eddigi rémálom folytatódik tovább".

A Liga és európai politikai barátai, valamint azok az erők, amelyek még a május 26-i európai parlamenti választásokig csatlakozni akarnak hozzájuk, "le akarják váltani a brüsszeli bürokratákat", akik "elásták az európai álmot".

Matteo Salvini azt mondta, hogy a Liga és szövetségesei "meg akarják menteni Európát", az európai népeket helyezve az EU kormányzásába.

Bejelentette, hogy Milánóban új és folyamatosan bővülő európai politikai család született, amely a munkát, családot, biztonságot, környezetvédelmet és a fiatalokat helyezi középpontba. Elismerte, hogy a Liga vezette európai szövetség pártjai között vannak különbségek, de mindegyik az identitásra építi politikáját. A közös értékek közt említette a határok védelmét, valamint a terrorizmussal szembeni küzdelmet. "Alternatívát képviselünk mindazokkal szemben, akik az utóbbi évtizedekben Európát vezették, az Európai Néppárt (PPE) és az Európai Szocialisták Pártjának (PSE) kormányzása szegénységet, vitákat, biztonsági űrt teremtett" – mondta Matteo Salvini.

A milánói találkozón "jelen lévők ambíciója, hogy minden EU-tagállamban jelen legyünk, sokan legyünk, és EU-biztosokat nevezzünk ki (...) Az EP legjelentősebb, legnagyobb, meghatározó és a jövőt szem előtt tartó csoportja akarunk lenni. (...) Győzni akarunk és megváltoztatni Európa szabályait" – mondta Salvini.

Az EU-t érintő konkrét politikai döntések közt Matteo Salvini megjegyezte, hogy a Liga számára Törökország "nem számít Európa részének, és soha nem is lesz az".

A mostani találkozón többek közt Jörg Meuthen, az Alternatíva Németországért (AfD) szóvivője vesz részt, Anders Primdahl Vistisen, a Dán Néppárt (DF) európai parlamenti képviselője, valamint Olli Kotro, az Európai Parlamentbe most belépni készülő Finnek Pártjának (FP) jelöltje.

Jörg Meuthen elmondta, hogy radikális változtatásokra készülnek az EU-ban, egyebek közt a tagállamok hatalmának "visszaszolgáltatásával" és az illegális migráció nullára csökkentésével. Kijelentette, a Milánóból induló európai csapathoz minden "konzervatív, patrióta erő" csatlakozását várják.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Clavigo: Egy darab szar vagy, nem ember!
tulipan
@Shikari: Egy darab román,narancsos szar vagy, nem ember!
tulipan
@durbincs: Ugye, TI kretén vén topák, mert megérdemelten, lefalazták már titeket mind a bányába ? veled együtt, @Shikari: @verőce21 @csizmás kond :: ott ültök lent a -13 szinten, Denevérürüléket rágcsálva? meg persze hozzá, a bányalóvizeletpáleszt vedelve ?
durbincs
@tulipan: @csak Húgy...: @Kula.: maguk hárman agyrepedt szegény hülyék ?
de mért nem állnak ki a napra?
tulipan
:@durbincs: Hej, te sötét, kretén orbánseggnyaldosó,hasadzt agyú, normális ésszel, nem leget megérteni hogy egy ember, hogy lehet ennyire bután megszállott? Valamikor még a 90-es években én is fideszt éltettem és dolgoztam is nekik, de már 98-ban kínyílt a szemem a sok mocskosságuktól. Csak egy pár dolog Ezüst hajó, Kaja Ibrahim és a többiek. Ők már akkor sem a hazáért hajtottak hanem a saját meggazdagodás érdekelte!
Ez vár rátok és minden aljas, rohadék,különítményeeseitekre, mocsok, neveletlen, pimaszul karattyoló, SEGGNYALÓ ROMÁN! :Már az anyádat sem nevelték???))))
https://24.hu/kulfold/2019/04/09/feloszlathat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.