Nem kórházban, hanem otthon szüli majd meg első gyermekét Meghan Markle, Harry herceg felesége. A gyermek dédnagyanja, a regnáló királynő mind a négy gyerekének így adott életet.

A régi módi újra hódít: az új királyi sarj is úgy születik majd, ahogy a dédi, II. Erzsébet szült

II. Erzsébet az otthon szülés elkötelezett híveként mind a négy gyermekét a Buckingham-palotában, illetve a Clarence House-ban hozta világra. Mindez nem csoda, hiszen ő maga is nagyszülei mayfairi otthonában született.

A 35 év feletti kismamák terhessége alapesetben már veszélyeztetettnek minősül, hiszen ebben a korban nagyobb a kockázata a koraszülésnek vagy a császármetszés szükségességének, de bennfentesek szerint 37 éves kora ellenére Meghan mégsem tart ilyen kimeneteltől. Harry herceg felesége ugyanis rendkívül jó egészségnek örvend, terhessége eleje óta jógázik, és a lehető legkönnyedebben vette a várandósság árnyoldalait is, így semmi akadálya nincs annak, hogy otthon szüljön.

– Nagyon szeretné, ha így lehetne, de természetesen azon is múlik, hogyan alakulnak a dolgok az idő előrehaladtával – mondta a hercegné egyik barátja, aki szerint április végére várható a baba születése.

Amennyiben valóban teljesül Meghan vágya, úgy a hercegné nagy valószínűséggel mindenféle fájdalomcsillapító nélkül fog szülni, de rendelkezésére állhat a kádban vagy medencében szülés, illetve a TENS nevű készülék, amely elektromos impulzusokat kibocsátva csökkenti a fájdalmat és izomgörcsöket.

Harry végig a felesége mellett lesz a fontos esemény alatt.

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Berendezni egy jól felszerelt szülőszobát a 385 szobás kastélyban, semmi az nekik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.