Egyre több brüsszeli liberális politikusról derül ki, hogy miközben átláthatóságról, jogállamiságról papolnak, szorgosan tömik tele a... Bot­rány, kor­rup­ció: mil­li­ó­kat ka­szál a brüsszeli li­be­rá­lis elit Egyre több brüsszeli li­be­rá­lis po­li­ti­kus­ról derül ki, hogy mi­köz­ben át­lát­ha­tó­ság­ról, jog­ál­la­mi­ság­ról pa­pol­nak, szor­go­san tömik tele a zse­bü­ket. Vajon vé­let­len lenne, hogy a tőzs­de­spe­ku­láns Soros Györggyel is jó a kap­cso­la­tuk? CÍMKÉK: SOROS GYÖRGY, CECILIA WIKSTRÖM, GUY VERHOFSTADT, ALDE HAT ÓRÁJASZERZŐ: RIPOST Az európai liberálisok az utóbbi időben több korrupciós botrányba is belekeveredtek, kiderült, hogy a pártot, az ALDE-t olyan multik is pénzelik, mint a Microsoft, a Google, az Uber, a Syngenta vagy a Walt Disney. Ezek közül egyesek nem EU-s tagállamokban vannak bejegyezve, hanem például az Egyesült Államokban, Svájcban vagy különböző adóparadicsomokként működő szigeteken. Multik is beszálltak a kampányba Ez azt jelenti,...

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azt hittem a cím alapján, hogy prostisrácok.
De csak az egyik klónja. Dettó...
tudode
Magukból indulnak ki, MINŐSÍTÉS NÉLKÜL. beleRÓKÁZVA abba a tányérba, amelyből minden égtájnál többet HABZSOLNAK, azaz abból a napi .. K É T M I L I Á R D B Ó L, amelynek jó részét MAGUKÉVÁ TESZNEK!
.
----Titokban új óriásbankot raknak össze Mészáros Lőrincnek
.
24.hu/belfold/2018/06/14/titokban-uj-otp-t-raknak-ossze-meszaros-lorincnek/
.
Ezt "is" bevállalta az IQ huszár, hogy MEGVALÓSULJON .. k e b e l b a r á t j a .. ÖREGKORI ÁLMA, kikukkolva a rácsos nyilászárókból az ÉG FELÉ!
Clavigo
Szerencsére , a Felcsuti Nemzethyy Demokratikus Tébolydában minden rendben van. Majd rájuk küldjük Polt pajtást a gazokra,,,oszt majd tanulnak böcsületet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.