Az MTI összeszedte, mely nemzetközi szervezetek és országok vezető tisztségviselői biztosították szolidaritásukról a franciákat a párizsi Notre Dame székesegyházban kitört tűzvész miatt. 2019-04-15 21:43:00 A világ vezetői szinte mind megszólaltak a Notre Dame kigyulladása után Az MTI összeszedte, mely nemzetközi szervezetek és országok vezető tisztségviselői biztosították szolidaritásukról a franciákat a párizsi Notre Dame székesegyházban kitört tűzvész miatt. A világ vezetői szinte mind megszólaltak a Notre Dame kigyulladása után Az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete (UNESCO) Franciaország mellett áll, hogy segítsen megmenteni és helyreállítani ezt a felbecsülhetetlen kincset - írta hétfőn a Twitteren Audrey Azoulay, a szervezet főigazgatója. A francia főváros szívében, a Cité szigeten épült, az UNESCO világörökségi listájára 1991-ben felkerült gótikus székesegyházban hétfőn kora este csaptak fel a lángok

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Gippál is így tette; A kulturális alapellátás kiterjesztésének összehangolásával kapcsolatos feladatok ellátásáért felelős miniszteri biztos a Facebookon Szabó Lőrinc Hazám, keresztény Európa című versével osztotta meg a lángokban álló Notre-Dame képeit. Hogy ebben az esetben mit jelent a „JE SUIS NOTRE DAME!!!”, nem világos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.