Soros György amerikai-magyar filantróp kapta meg a Ron Ridenhour Bátorság Díjat.

A Népszava cikke szerint Soros György kapta meg az idei Ron Ridenhour Bátorság Díjat. A díjat 16. alkalommal osztották ki, Soros pedig köszönőbeszédében kitért a magyar kormány ellene folytatott hadjáratára, miután arról beszélt, hogy az általa képviselt nyílt társadalmak eszméje világszerte támadás alatt áll.

Soros: Orbán kormánya egy szupergonoszt kreált belőlem

Fotó: YouTube/Magyarország Kormánya

A Bátorság Díjat azoknak ítélik oda, akik egész életüket a közjónak szentelik, a díjat a The Nation folyóirat és a Fertel Alapítvány támogatja. (Ron Ridenhour volt az egyébként, aki a vietnami háborúban az amerikai hadsereg egyik egysége által elkövetett My Lai-i mészárlást jelentette a Kongresszusnak és a Pentagonnak.)

Soros köszönőbeszédében kitért arra, hogy Orbán Viktor kormánya "egy szupergonoszt kreált belőlem, aki el akarja pusztítani a magyar nemzet állítólagos keresztény identitását."

Soros azonban nem él Budapesten – magyarázta –, nem úgy mint például Pardavi Márta, aki a Helsinki Bizottságot vezeti és több ellene irányuló médiatámadást kellett már átélnie. Soros még megemlítette "Osman Kavalát, akit Törökországban másfél éve magánzárkában tartanak fogva és a Brazíliában meggyilkolt Marielle Francót. A Front Line Defenders Group nevű civil szervezet jelentése szerint tavaly 321 civil aktivistát öltek meg, idézte Soros."

Az amerikai-magyar üzletember a díjjal járó 10 ezer dollárt a Hungarian Spectrum című blognak ajánlotta fel. A blog magyar nyelvű híreket és a magyar kormány magyar nyelvű kommunikációját fordítja angolra, hogy a világ is megismerhesse, mi folyik itthon. A blogot tizenkét éve írja Balogh S. Éva, 56-os menekült, a Yale Egyetem nyugalmazott történelemprofesszora. Soros szerint fontos munkát végez, ezért kell támogatni a blogot.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Soros úr! A szupergonosz Magyarországon van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Üzenem Sorosnak.
Ha felemelte , akkor le is tudja lökni. Meg van mindene hozzá. Tegye meg . Egy ország köszönné meg.
human
@qxy: Én meg úgy vagyok vele, hogy Soros nagyön bölcsen nem hagyja magát provokálni. Azzal, hogy komolyan foglalkozna Orbánnal azzal csak felemelné, fontos személynek láttatná. Orbán pedig még jobban tudna mutogatni, hogy látjátok, báncsa őt a gonosz Soros. Orbánnal kapcsolatban a magyar népnek és az EU-nak van dolga.
kokopelli
A mocsok fideszbanda "tányéron megrendelésre" kapta a Finkelstein & Birnbaum becsület-
gyilkos párost a Soros Gy. lejáratására! Az ilyenek tényleg 1-bites szellemi mikroorganizmusok
a pirulás határán kívül!
tudode
Sose bánkódjon a tiszteletreméltó Soros György amiatt, hogy így hasznosult a befektetése:
.
hvg.hu/itthon/20190411_BernardHenri_Levy_Orban_a_legfelhaboritobb_gazember
.
Addig ficánkol, amíg a TÖRTÉNELEM SZEMÉTDOMBJÁN találja magát a ciniKÁIVAL együtt!
.
qxy
@human: Tudod, ha én lennék Soros és így baszogatna ez a kis geci, Van annyi pénzem hogy egy csettintés és orbán( kisbetűvel) már feledésbe is menne az összes csalóval. Bíróság, jog, számvevő és árnyék szék, meg a többi.Lehet hogy írok is neki hogy basszon alá egy lapáttal.
human
@qxy: A politikában több lépéssel előre gondolkodnak, mint a sakkban. Egy elhamarkodott lépés és pár lépés után jön a matt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.